Pagini

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Aplica online pentru creditele rapide de la Cetelem

Credite rapide online de la Cetelem


Cetelem, reprezinta una din cele mai mari Institutii Financiare Nebancare din Romania, fapt ce-i confera statut de siguranta si calitate pe care clientii le-au gasit aici si le-au apreciat in timp, lucru scos in evidenta de cresterea numarului acestora in timp.

Desi nu se "lauda" cu servicii speciale de genul creditelor pana la salariu ori a celor la domiciliu, produse financiare in general scumpe, Cetelem ofera clientilor credite nebancare intr-o gama variata de oferte.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Printre tipurile de credit pe care Cetelem le pune la dispozitia clientilor, amintim: creditul in magsazin, creditul auto, cardul de credit, creditul pentru nevoi personale, creditul pentru nevoi personale cu ipoteca si creditul in magazinele online.

Desi toate aceste produse financiare pe care Cetelem le ofera clientilor sunt apreciate, exista o clasa de credite, anume, imprumuturile rapide accesabile online preferate de clienti, in special datorita conditiilor lejere de accesare si a conditiilor permisive de eligibilitate.

Creditele rapide online de la Cetelem sau "C-net" este un produs financiar special creat pentru a facilita accesul clientilor la obtinerea imprumuturilor, fara intermediari si fara batai de cap. Aplicatia online se deschide direct de catre solicitantul de credit, pe platforma de internet pusa la dispozitie de Cetelem (www.cetelem.ro/credite-online) si nu implica costuri suplimentare,pe langa cele aferente creditului.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine un credit rapid online? Trebuie sa urmezi cei 3 pasi, deja cunoscuti de multi dintre dumneavoastra, anume: sa completati formularul online, sa printati documentele, sa trimiteti documentele.

Avantajele creditelor rapide online Cetelem (C-net): - stii rapid daca ti-a fost aprobat creditul - nu trebuie sa pierzi timpul pe la ghisee - aplici online, confortabil din fotoliul tau de acasa - documentatia solicitata este minima.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa poti aplica pentru creditele rapide online de la Cetelem: - sa ai varsta intre 18 si 70 de ani - nu e nevoie de avans - nu este nevoie de giranti sau garantii - vechimea in munca de minim 3 luni, la ultimul loc de munca.

Daca indeplinesti conditiile de mai sus nu inseamna ca automat ti se acorda imprumutul. Pe site-ul Cetelem veti gasi si un calculator online de credite unde puteti sa va determinati rapid valoarea maxima pe care o puteti imprumuta si nivelul lunar al ratelor pe care le veti avea de platit.
Custom Search