Pagini

duminică, 24 noiembrie 2013

De sarbatori alegem creditele rapide de la IFN

Cum facem rost de bani de sarbatori? Apeleaza la creditele rapide nebancare!


Incepand din 2010, cand asa-zisele masuri anticriza ne-au invadat existenta, au disparut din peisaj primele si bonusurile de sarbatori; efectul maxim s-a simtit in privinta sarbatorilor Craciunului, cand cheltuielile sunt mari, iar lipsa unor banuti in plus a adus necazuri in familiile romanilor, motiv pentru care, de sarbatori oamenii sunt nevoiti sa imprumute bani, din diverse locuri pentru a-asi asigura o masa decenta ori pentru cadourile copiilor.

Situatia economica dificila si reticenta bancilor in privinta acordarii creditelor a facut ca atentia romanilor sa se indrepte tot mai mult catre Institutiile Financiare Nebancare.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Sunt poporul cu cele mai mici salarii din Europa, alaturi de bulgari si moldoveni. Salariile mici, fara prime, fara bonusuri, acordarea creditelor bancare aproape inexistenta, cheltuieli mari, scumpiri peste scumpiri - aceasta este atmosfera sarbatorilor romanesti de cativa ani incoace.

Cum putem face rost de bani anul acesta? Romanii nu renunta la mesele imbelsugate de sarbatori, conform traditiei si n-o s-o faca nici anul acesta. De aceea, pentru a-si suplimenta bulgetul acestia apeleaza la creditele nebancare oferite rapide si accesabile online.

Pana acum cativa ani, pentru a face rost de bani de sarbatori apelam la creditele bancare, in ultimii ani insa, romanii prefera imprumuturile nebancare rapide, acordate gfara garantii si fara giranti si mai ales, fara precizarea destinatiei banilor. In prezent romanii pot beneficia de credite rapide, carduri de credit si carduri bancare co-branded, speciale pentru cumparaturile de sarbatori. Fiecare din aceste variante prezinta avantajele si dezavantajele lor, in functie de venitul clientului, de suma dorita si de perioada de rambursare.

Creditele rapide pot fi obtinute in maxim 48 de ore, chiar si la domiciliu daca va doriti asta, fara sa aveti nevoie de giranti sau de garantii. Poti face rost de bani rapid astfel, obtinand sume cuprinse intre 200 si 9000 de lei. Dezavantajul creditelor rapide este dat de costul ridicat al acestui tip de imprumut nebancar, dobanda anuala efectica depasind chiar si 50%.

Pe de alta parte, cardurile de credit ofera celor care le detin posibilitatea achizitionarii unor produse sau a retragerilor de numerar direct de la bancomate. Unul din cele mai cunoscute carduri din piata, prin care poti beneficia de un credit rapid este CardAvantaj de la Credit Europe Bank. Poti aplica online pentru acest card si-l poti folosi pentru a-ti asigura sarbatori linistite si imbelsugate. Avantajul cardurilor de credit este ca au dobanda mai mica decat creditele rapide propriu-zise, insa, conditiile de eligibilitate sunt mai greu de indeplinit.

Cu toate acestea, numarul cumparaturilor cu cardurile de credit sunt in crestere, iar romanii par a se fi obisnuit cu utilizarea acestora. In contextul economic actual, in care bancile sunt mai mult decat prudente in a acorda credite de consum, clientii se reorienteaza catre creditele rapide nebancare si catre cardurile de credit.

De ce credite nebancare si carduri de credit? Pentru ca sunt produse financiare mai putin afectate de noile reglementari BNR privind acordarea de credite, deci, au conditii de eligibilitate mai permisive si riscurile asumate de institutia financiara este acoperit in mare parte de dobanzi, nu prin cerinte, cum se intampla la banci. Romanii mai prefera creditele rapide nebancare si din cauza restantelor pe care le au la alte imprumuturi.

Daca anii trecuti se vorbea aproape exclusiv de datorii la creditele bancare, anul acesta restantele la creditele nebancare au luat o amploare deosebita. Valoarea totala a restantelor la banci si IFN-uri acumulate de persoanele fizice a atins, in martie 2013, 10 miliarde de lei. Conform ultimelor date publicate de BNR, rata creditelor neperformante a ajuns in aceasta luna la 21,56%. Cum doar o parte din IFN-uri au acces la bazele de date ale Biroului de Credit si a Centralei de Risc Bancar acestea se confrunta cu un grad sporit al riscului de neplata a creditelor, precum si cu un numar mare de fraude.

Revenind la ce ne interesa pe noi, si anume, cum facem rost de bani de sarbatori, raspunsul l-ati anticipat probabil: incercati la banci, iar daca acestea va refuza creditul ori cardul de credit, ca ultima solutie, apelati la Institutiile Financiare Nebancare. Aceste societati va pun la dispozitie credite rapide prin care puteti obtine suma de bani dorita. Evident, creditele rapide de la IFN-uri sunt mai scumpe decat cele bancare, insa, nu cu mult mai scumpe.
Custom Search