Pagini

marți, 26 noiembrie 2013

Informatii utile despre creditele nebancare rapide de la TBI Credit

Care sunt conditiile accesarii creditelor nebancare de la TBI Credit?


TBI Credit este una din Institutiile Financiare Nebancare ce si-a capatat in timp statut de seriozitate, constanta si popularitate in randul clientilor romani. Fiind una din IFN-urile de top de la noi, TBI Credit, are o gama larga de oferte de creditare, cele mai active fiind, asa cum ne si asteptam de altfel, creditele de nevoi personale.

Facand parte dintr-un grup olandez financiar, TBI Credit si-a dezvoltat in timp o serie de parteneriate, in folosul clientilor, ultimul dintre ele este cel cu Sensiblu, parteneriat ce va ofera reduceri substantiale la achizitionarea unor produse farmaceutice comercializate de Sensiblu, atata timp cat aveti un card TBI Credit.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Daca dorintele tale n-au prins contur pe contpropriu, TBI Credit doreste sa ti le implineasca. Pune-ti si tu o dorinta sau chiar trei, ca tot vin sarbatorile, si TBI Credit te ajuta sa le indeplinesti. Ca tot romanul care isi doreste un trai linistit si imbelsugat de sarbatori, si tu te poti bucura alaturi de cei dragi, chiar daca partea financiara iti da batai de cap; creditele nebancare rapide de la TBI Credit pot fi solutia la care visezi pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a nu da din colt in colt pentru a cumpara cadouri de sarbatori, ori pentru a-ti plati factura la gaze. TBI Credit te ajuta sa-ti indeplinesti visele, punandu-ti la dispozitie credite rapide, pe care le poti accesa si online, daca doresti.

Valoarea creditelor de nevoi personale oferite de TBI Credit este de la 300 la 5000 de euro, pentru 6,12,24,36 sau 48 de luni, iar dobanda este fixa pe perioada derularii imprumutului.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa obtii un credit nebancar de la TBI Credit:
- sa ai o vechime in munca de 24 de luni pentru personal necalificat sau de 12 luni pentru personal calificat;
- sa ai o varsta mnima de 30 de ani si una maxima de 75 de ani;
- sa ai un venit minim echivalent salariului minim pe economie;
- sa fi cetatean roman sau cetatean cu drept de rezidenta in Romania.
- daca esti pensionar, sa ai o pensie de minim 370 de lei.

Actele necesare obtinerii un credit nebancar rapid de la TBI Credit:
- copie dupa buletinulul de identitate;
- adeverinta de venit;
- declaratie de venituri pe anul precedent pentru salariati;
- ultimul talon de pensie in original;
- cerere credit de nevoi personale
- acord prelucrare date cu caracter personal.

Ca orice alta Institutie Financiara Nebancara, si TBI Credit, la randul ei, isi rezerva dreptul a solicita orice acte doveditoare considera a fi necesare pentru a va stabili statutul de client eligibil.

Avantajele creditelor nebancare rapide de la TBI Credit:
- creditul nebancar rapid este unul extrem de rapid, asa incat veti obtine banii in reigm de urgenta, fara mari batai de cap;
- documentatia este redusa;
- nu sunteti obligati sa spuneti ce veti face cu banii obtinuti prin creditul solicitat;
- puteti obtine un credit rapid chiar daca sunteti pensionar pe caz de boala;
- nu este nevoie de decizia de pensionare, doar de talonul de pensie.

Creditele rapide nebancare de la TBI Credit sunt unele foarte avantajoase din punctul de vedere al dobanzilor si al costului total, concurand serios cu majoritatea societatilor nebancare din piata, pe acelasi segment de creditare.

De exemplu, pentru un credit in valoare de 10000 de lei, pentru 6 luni, rata lunara a creditului va fi de 1789,18 RON, valoarea totala a creditului pe care o veti avea de rambursat fiind de 10735,06 RON.

Pentru un credit de 1000 de lei, luat pentru 6 luni, rata lunara va fi de 196,56 RON, iar costul total al creditului este de 1179,36 RON.

 Daca optati pentru un credit rapid de 2000 de lei, contractat pe un an de zile, rata lunara va fi de 198,04 lei, iar costul total al creditului ajunge la 2376,48 RON.
Custom Search