Pagini

marți, 3 decembrie 2013

Bani rapid in 24 de ore de la iCredit

Obtine rapid un imprumut de la iCredit, cu minim de documente


iCredit este de fapt Easy Asset Management, o Institutie Financiara Nebancara profilata pe microcreditare, fiind unul din liderii europeni pe acest segment de imprumuturi. Autorizata inca din 2011, iCredit, este o societate nebancara ce incepe sa devina si in Romania unul din liderii de piata ai imprumuturilor nebancare, asa cum este in Bulgaria, tara in care s-a format compania. Segmentul de piata al iCredit este bazat pe creditele la domiciliu, clientii putand accesa sume ce pot fi rambursate in rate fixe pe durata derularii imprumutului.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


iCredit acorda printre cele mai rapid credite de consum din Romania, serviciul oferit clientilor fiind unul rapid, simplu, convenabil si mai ales transparent.

Echipa iCredit este una destul de mare, astfel incat, clientii pot beneficia de servicii de calitate, fara graba; consulatantii acestei societati oferinta informatiile solicitate intr-un timp foarte bun.

Motivul pentru care oamenii se imprumuta de la iCredit variaza, de la plata unor facturi la utilitati, la achizitionarea de mobilier sau aparatura de uz casnic, reparatii in casa, tratament si ingrijire medicala, educatie. De asemenea, imprumutul rapid iCredit poate fi utilizat si ca imprumut de capital de lucru sau pentru investitii mici.

Serviciil puse la dispozitie de iCredit sunt printre cele mai eficiente, avand in vedere si apropierea de clienti prin aceste credite rpaide la domiciliu.

Ce inseamna creditele rapide de la iCredit?

- poti imprumuta sume cuprinse intre 400 si 4000 de lei;
- poti primii banii in 24 de ore, chiar la tine acasa, la domiciliu;
- documentele solicitate sunt minime;
- puteti rambursa saptamanal ratele creditului;
- nu exista taxe ascunse sau dobanzi variabile, iar contractul este clar si pe intelesul tuturor clientilot.

Suma creditului rapid este una ce se preteaza bine la nevoile omului de rand, al cetateanului cu venituri mici, fara mari venituri, fara mari posibilitati financiare. Pentru primul imprumut accesat de la iCredit, clientii pot solicita sume maxime de 1200 de lei. Daca suma imprumutata este de 800 de lei, contractata pe o perioada de 12 saptamani, totalul de rambursat va fi de 1089 lei, iar rata saptamanala este de 90,75 lei. Creditul nu prezinta costuri ascunse.

Cum poti solicita un imprumut rapid de la iCredit?
- poti sa suni la numarul de telefon de la sediul central din Bucuresti: 031 7171 100;
- poti sa accesezi online, de pe platforma proprie a companiei http://icredit.co.ro/FastCreditRequest.
- de asemenea, la http://icredit.co.ro/Contacts, veti gasi adresele si numerele de telefon pentru punctele de lucru ale companiei iCredit, din tara.
Custom Search