Pagini

vineri, 20 decembrie 2013

Credite rapide de nevoi personale fara garantii, fara giranti

Ai nevoie de bani urgent? Apeleaza la creditele rapide de nevoi personale de la "Credit24h"!


Credite rapide de nevoi personale fara giranti si fara garantii; aceasta este oferta de baza a celor de la Credit24h. Cine sunt ei? Credit24h este o divizie financiara, ce functioneaza ca partener al unui dezvoltator imobiliar, anume, SudRezidential. Credit24h ofera consultanta gratuita clientilor, identitficand cea mai buna solutie de creditare adaptabila nevoilor imediate ale clientilor. Oferta variata de servicii determina acoperirea unor nevoi diverse ale clientilor, acestia fiind informati cu privire la toate aspectele unui credit, de la documentele necesare, la costuri, la modul in care se realizeaza procesarea dosarului de imprumut, etc. Toate aceste servicii de consultanta si analiza va sunt oferite gratuit de catre Credit24h.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Avand in vedere acest fapt, gratuitatea seviciului de consultanta, Credit24h face astfel incat demersul clientilor de a obtine credite sa fie unul confortabil, fara batai de cap.

Oferta de credite pe care o gasiti la Credit24h este una variata, acestia oferind clientilor credite precum: prima casa, de nevoi personale, auto, carduri, de consum, refinantari.

Creditele de nevoi personale de la Credit24h sunt credite fara ipoteca, ce ofera clientilor posibilitatea utilizarii banilor asa cum isi doreste, societatea neimplicandu-se in determinarea directiei in care acestia sunt utilizati.

Conditiile de creditare sunt accesibile, iar creditele sunt de tipul celor fara giranti si fara garantii, fara avans si cu minim de documente, cu alte cuvinte, obtinerea unui credit este usoara si la indemana. Accesand creditele rapide Credit24h poti obtine pana la 80000 lei, iar venitul tau poate fi cumulat cu cel al unui co-platitor.

Durata creditului poate varia intre 12 si 60 de luni. Vechimea in munca trebuie sa fie de minim 3 luni, iar varsta trebuie sa fie intre 18 si 73 de ani, la finalizarea contractului de credit. Aspectul cel ai important tine de limita de venit; aceasta nu trebuie sa existe.

Creditele de nevoi personale de la Credit24h se acorda in conditiile unor venituri cu caracter permanenrt, de tipul celor salariale, a pensiilor, dividende, drepturi de autor, PFA, diurne, chirii ori venituri din activitati independente.

Valoarea imprumutului pe care-l puteti obtine se determina in functie de veniturile nete pe o anumita perioada corespunzatoare cu cea in care se deruleaza contractul de credit. Rata dobanzii poate fi variabila sau fixa, iar aceasta rata implica un comision de rambursare anticipata.

 In cadrul creditelor de nevoi personale de la Credit24h exista patru mari tipuri de credite:

a. Creditul "express"

 - credit in valoare de 10000 ron
- perioada de creditare - 5 ani;
- venitul minim de 800 ron;
- creditul nu necesita giranti sau garantii;
- documente minim, orice forma de venit fiind luata in calcul

Pentru creditul "express", trebuie sa sunati la telefon 0731111612

b. Creditul "Lejer"

- valoarea creditului de 20000 ron;
- perioada de creditare - 5 ani;
- venitul minim 1400 ron;
- fara giranti si fara garantii;
- documente minime, venituri diverse;

Pentru creditul "Lejer" sunati la telefon 073111163

c. Creditul "Vacanta"

- valoarea creditului 5000 ron
- perioada de creditare - 5 ani;
- venitul minim 601 lei;
- fara garantii si fara giranti;
- documente minime, orice surse de venit;

Pentru creditul "Vacanta" sunati la telefon 0731111605

d. Creditul "Clasic"

- valoarea creditului 40000 ron;
- perioada de derulare a imprumutului de 5 ani;
- venitul minim solicitat este de 2200 ron;
- nu necesita garantii ori giranti;
- documentatie minima, orice sursa de venit.

Pentru creditul "Clasic" sunati la telefonul 0731111611.

Este important de retinut ca Credit24h ofera servicii de creditare pentru toate categoriile de imprumuturi, in numai 24 de ore. De asemenea, este important de subliniat faptul ca veti beneficia de consultanta gratuita, specialistii Credit24h oferindu-va cele mai bune solutii de creditare, in conformitate cu nevoile dumneavoastra imediate.

Pentru mai multe detalii accesati platforma Credit24h
Custom Search