Pagini

luni, 16 decembrie 2013

Credite rapide in 24 de ore

N-a fost nicicand mai usor sa obtii un credit! Easy Credit 4 ALL IFN SA - credite nebancare rapide.


Easy Credit 4 ALL IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara ce ofera credite rapide, in baza unei autorizatii emise de catre BNR. Credite rapide oferite de catre societatea non-bancara Easy Credit 4 ALL IFN SA sunt credite cu garantie.

Avantajele acestor imprumuturi nebancare sunt date de rapiditatea si flexibilitatea de care dau dovada, precum si de transparenta totala in privinta costurilor creditelor oferite. Easy Credit 4 ALL IFN SA se remarca prin oferte de creditare foarte rapide si foarte simple.

Tipurile de creditare pe care vi le pune la dispozitie aceasta institutie financiara sunt: creditele de consum, credite auto si refinantari.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Prin accesarea creditelor rapide Easy Credit 4 ALL IFN SA puteti obtine u maxim de 50000 euro, in functie de valoarea garantiei, pe o perioada de maxim 60 de luni. Dobanda este fixa pe tota perioada derularii imprumutului, iar dumneavoastra puteti alege modalitatea de rambursare a creditului.

De asemenea, Easy Credit 4 ALL IFN SA SA va pune la dispozitie consultanta gratuita. Creditul de consum pe care-l puteti obtine rapid, este oferit atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, acesta fiind garantat cu un bun imobiliar (casa, apartament sau teren intravilan. Acest credit garantat imobiliar poate fi accesat de oriunde de pe teritoriul Romaniei, Easy Credit 4 ALL IFN SA avand reprezentanta in urmatoarele orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Brasov, Oradea si Iasi.

Pentru a accesa un credit de consum rapid de la Easy Credit, aveti nevoie de urmatoarele acte, daca sunteti persoana fizica:

- buletin
- carte de identitate;
- certificat de casatorie
- divort - deces;
- actul de proprietate;
- cadastru si intabulare;
- certificat fiscal;
- extras de cont eliberat de o banca comerciala unde vi se vor depune banii, dupa aprobarea imprumutului.

 In cazul persoanelor juridice (firme), actele necesare accesari unui credit de consum garantat imobiliar Easy Credit sunt:

- certificate de inregistrare firma la Registrul Comertului;
- certificatul constatator de la Registrul Comertului la zi;
- Hotararea Adunarii Generale;
- actul de proprietate;
- cadastru si intabulare;
- certificat fiscal;
- extras de cont eliberat de o bancă comercială necesar pentru transferul banilor după acordarea creditului.

Rambursarea creditului se poate face in 3 moduri, fie se achita doar dobanda iar creditul se plateste la final, fie se plateste lunar dobanda si partial creditul, fie se achita lunar atat dobanda cat si parte din credit. Mai multe detalii gasiti pe platforma Easy Credit.

Principiul de acordare al creditelor rapide garantate imobiliar de la Easy Credit este unul simplu, asa cum este si numele firmei ce le promoveaza.
Custom Search