Pagini

duminică, 15 decembrie 2013

Creditele rapide mai aproape de tine

Ce nevoie aveti de credite rapide? Poti sa apelezi la un imprumut rapid direct din magazin?


 As fi vrut sa inceput prin expunerea avantajelor creditelor rapide si ale accesarii lor direct din magazin, insa, mai bine sa cunoasteti ratiunea expunerii, ratiune mai importanta decat produsele financiare in sine.

Am fost deunazi intr-un magazin de mobila, ma rog, mai bine zis, intr-un mare hambar cu mobila, celebrul Tamilla. Destul de gol din punctul de vedere al clientilor, insa, plin cu mobila de aceeasi categorie; scumpa si slaba calitativ.

Au trecut vreo 5 ani de cand n-am mai avut de-a face cu vreun magazin de mobila, 5 ani de cand fusesem in acelasi magazin. Ce s-a schimbat? Preturile mult mai mari, iar produsele mult mai slabe calitativ. Nu ca in altele ar fi fost mai bine.

Ei bine, lasand la o parte frustrarile mele legate de mobila, un lucru important as zice este acela ca pe multe canapele din Tamilla zaceau expuse fituici ori fluturasi mai acatarii cu diverse oferte de creditare; parca am vazutul unul de la TBI Credit, in rest multe oferte de credite rapide necunoscute mie.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


In fine, facand abstractie de tanguielile proprii legate de o anumita calitate a mobilei, as zice ca oamenilor li se ofera totusi posibilitatea cumpararii unor produse, chiar daca n-au venit cu banii la ei, aplicand pentru aceste credite rapide nebancare, direct din magazin.

Nu este prima data cand vad asemenea reclame, in fapt, ele sunt peste tot, de la electronice la electrocasnice, de la mobila la materiale de constructie. Oemnii pot alege produsul dorit si pot aplica direct din magazin la aceste imprumuturi nebancare facile, adus cum s-ar zice in usa magazinului.

Ce-ar trebui sa aveti la dumneavoastra pentru a aplica direct la locul faptei pentru un credit rapid? De principiu, majoritatea IFN-urilor solicita: adeverinta de venit sau alternativa ar fi fluturas de salariu ori cupon de pensie, buletinul de identitate, o factura de utilitati care sa confirme faptul ca locuiti la adresa mentionata in buletin, de asemenea, unele institutii mai solicita si un extras de cont, insa, in cazul creditul direct din magazin, transferul de bani nu este valabil, extrasul de cont putand fi utilizat doar pentru plata ratelor imprumutului accesat.

In fine, daca v-at hotarat sa mergeti intr-un magazin si sa apelati in acelasi timp la un credit nebancar, cel mai important lucru de stiut este ca, ar trebui sa va faceti copii dupa actele mentionate mai sus, de asemenea, sa aveti la dumneavoastra actele celorlalti membri ai familiei pentru ca unele Institutii Financiare Nebancare calculeaza gradul de indatorare tinand cont de toti membrii familiei, cum de asemenea altele, va acorda creditul in functie de venitul per total familie ori pe cap de membru de familie.

Aproapte toate marile magazine au parteneriate cu diverse IFN-uri ori brokeri de credite; am vazut si la bricostore si la Praktiker, si la Mobexpert, si la Dedeman, etc. Deci, banui ca daca exista exceptii, acestea sunt rare. Oricum, chiar daca in respectivul magazin nu exista o IFN care sa va ofere in mod direct un credit rapid, puteti oricand sa va planuiti din vreme accesarea unor credite rapide, chiar special destinate unor cumparaturi din magazine. Exista IFN-uri ce au oferte speciale pentru caumparaturile direct din magazin, cum de altfel au si bancile, aceleasi oferte de creditare, in conditii mai drastice de acordare, e adevarat.

Nu in ultimul rand, daca doriti un mod simplu si atractiv de a va rezolva problema unor cumparaturi costisitoare din punct de vedere financiar, puteti apela oricand la cardurile nebancare. Acestea pot fi utilizate nu numai pentru achizitia unor produse cu o valoare mare, ele pot fi folosite si in mod curent, pentru a-ti umple un cos cu alimente la un hypermarket. Cardul de credit nebancar fiind una adin cele mai facile mijloace de creditare rapida. In primul rand, cardul nebancar este de acum cunoscut pentru permisivitatea cu care se acorda, conditiile de eligibilitate prevazute pentru creditele rapide accesibile prin intermediul cardului nebancar fiind cele mai lejere din piata creditelor bancare si nebancare.

AICI gasiti un alt articol de-al nostru legat de imprumuturile rapide nebancare. 
Custom Search