Pagini

luni, 9 decembrie 2013

Cum obtii credite nebancare fara garantii cu doar 2 acte?

Cele mai simple si mai cautate forme de imprumuturi nebancare sunt cele rapide, negarantate.


Principala atractie este determinata de lejeritatea cu care se obtin banii accesand aceste credite rapide, prin prisma conditiilor de eligibilitate lejere precum si a modului de accesare facil pus la dispozitie de IFN-uri.

Vorbind de credite nebancare rapide fara garantii, vorbim de fapt de un imprumut pe care-l garantam doar cu veniturile noastre lunare, venituri ce trebuie sa fie constante pentru a indeplini conditiile de calificare in vederea obtinerii imprumutului.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Dupa cum bine stiti, creditele nebancare rapide sunt disponibile in piata sub forma garantata ori negaranta, motiv pentru care cei ce se angajeaza la creditele garantate trebuie sa prezinte in contravaloare un bun pe care-l detine.

In cazul creditelor nebancare garantate, permisivitatea creditarii deriva si din valoarea activului angajat, cea care determina de altfel si valoarea imprumutului. In general, perioada de rambursare este generata de veniturile lunare ale solicitantului, aceasta perioada putand fi extinsa, daca se doreste acest lucru, astfel incat sa se obtina o dobanda ieftina, deci, implicit niste rate mici. Poti imprumuta sume ce variaza, in functie de valoarea garantiei, daca este vorba de creditele nebancare garantate, ori in functie exclusiva de nivelul venitului lunar.

In consecinta, creditele nebancare reprezinta o forma de imprumut rapida, uneori aprobata instant, alteori in decurs de cateva ori pana maxim 48 de ore. Lejeritatea accesarii creditelor nebancare rapide, fara garantii deriva si din preluata automata a imprumutului si de evaluarile rapide ce determina obtinerea intr-un timp scurt a creditului nebancar dorit.

Exista mai multe posibilitati de accesare a unui imprumut rapid de bani: accesare online, prin telefon, direct la ghiseu prin completarea unor formulare in scris, ori la tine acasa - apeland la serviciul de creditare la domiciliu - caz in care un reprezentant la institutiei se deplaseaza la domiciliul tau si completati impreuna formularele si in mod asemanator semnezi si contractul de credit. Cea mai la indemana metoda de accesare ramane cea online, unde va puteti calcula ratele imprumutului, aproape fiecare site al IFN-urilor dispunand de un calculator de rate a creditelor nebancare, in functie de mai multe variabile: durata creditului, venitul propriu, daca mai aveti si alte credite in derulare, etc.

Doar in cateva minute puteti accesa un imprumut rapid, procesarea datelor si incasarea efectiva a banilor nu poate sa dureze mai mult de 48 de ore, pentru sumele mici.

Tot mai multe persoane cauta surse de imprumut fara garantii, sigure si fara prea multe documende deoarece taxele pentru studierea dosarelor sunt mari.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a accesa credite nebancare rapide fara garantii, online?

Completeaza formularul online cu datele tale personale trimite-l si in cel mai scurt timp un operator te va suna pentru a-ti face o oferta special conceputa pentru tine! Vei primi creditul in maxim 48 de ore de la solicitare. Poti solicita si serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, daca asta iti doresti. Ai nevoie doar de doua acte: adeverinta de venit si buletinul de identitate!
Custom Search