Pagini

luni, 2 decembrie 2013

E timpul pentru un credit rapid de la FRFS

Nu te-ai decis la ce Institutie Financiara Nebancara sa apelezi pentru a face rost de bani?


Fa un pas important si alege creditele rapide de la FRFS (Forza Rossa Financial Services)! Chiar daca nu v-ati facut inca socotelile pentru sarbatori, chiar daca nu v-ati hotarat cum va veti rezolva necesarul financiar din aceasta perioada, noi incercam sa va oferim cele mai proaspete informatii despre creditele rapide, accesabile online, pe care le puteti gasi pe piata financiara din Romania. In ciuda aparentelor, exista si credite nebancare rezonabile, la dobanzi acceptabile, pentru aceia dintre dumneavoastra care au un venit lunar constant, care nu s-au pus inca rau cu bancile sau cu o alta societate financiara. Exista in piata romaneasca a creditelor de consum si produse ieftine, iar cand vine vorba de imprumuturile nebancare, de departe cel mai ieftin produs il gasim la FRFS. Aceasta societate ofera credite rapide online, la dobanzi ce concureaza cu succes cele practicate de banci pe acelasi segment de piata, anume, creditul de consum.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


In ciuda sau in detrimentul unor Institutii Financiare Nebancare cu state vechi in piata financiara, Forza Rossa Financial Services are un avant deosebit inca de la lansare, anume din prima parte a acestui an, daca nu gresim, fapt ce le-a adus celebritate in randul consumatorilor romani. Mergand pe principiul dobanzilor mici, inca in conditii corecte de eligibilitate, aceasta societate nebancara ce functioneaza sub egida Ralfi IFN S.A., o institutie nebancara axilaiara a Garanti Credite de Consum, a inceput sa aiba un cuvant greu de spus pe piata imprumuturilor nebancare din Romania.

Sa nu credeti ca orice imprumut rapid este un imprumut scump. Acest principiu este demolat cu brio de catre FRFS; insa, pe acelasi principiu, sa nu credeti ca orice imprumut rapid se acorda doar pe baza buletinului de identitate, pentru ca, la FRFS, cand vine vorba de conditii de eligibilitate, ne apropiem mai mult de cerintele impuse de banci in acordarea creditelor, indepartandu-ne un pic de segmentul nebancarelor. Totusi, conditiile de eligibilitate nu se compara cu cele ale bancilor, acestea putand fi indeplinite de catre un cetatean ce are un venit minim usor peste minimul pe economie, un cetatean de buna credinta, care nu a intrat in vreun conflict anterior cu alta institutie financiara.

Produsele financiare aflate in portofoliul FRFS sunt: creditul auto, creditul de achizitii si creditul de nevoi personale.

In privinta creditelor de nevoi personale discutam de o serie de avantaje de netagaduit:

 - aprobarea rapida a creditului in 24 de ore;
 - nu e nevoie de avans;
 - consultantii acestui IFN se deplaseaza la tine acasa;
 - docunentatia este simpla iar imprumutul transparent;
 - nu esti ingradit sa utilizezi banii asa cum doresti;
 - poti sa platesti in rate fixe in lei si nu vei suferi din cauza cursului de schimb;
 - dobanda anuala efectiva este de 15,9%, iar ca sa va faceti o idee, in acest moment cea mai buna dobanda la creditele de nevoi personale bancare o gasim la banca Carpatica, este de 14,07%.
 - pentru a-ti asigura venitul necesar solicitat pentru acordarea unui credit, poti cumula salariul cu ventiurile obtine din alte activitati independente;
 - poti sa inchei si o asigurare de viata; aceasta este optionaa, insa, poate fi utila in momente nefericte.

Pentru a obtine un credit de nevoi personale de la FRFS, n-ai decat sa aplici online si vei face rost de bani rapid. Forza Rossa Financiar Services iti pune la dispozitie formulare online, atat pe platforma proprie de internet, cat si pe alte site-uri de specialitate (cum este si acesta in care va gasiti). Tot ce aveti de facut este sa completati formularul online si veti fi beneficiarul unui credit rapid.

Formularul online este unul simplu si nu va obliga in niciun fel; daca doriti sa va infromati doar asupra unui produs financiar puteti s-o faceti; nu aveti ce pierde. Datele din formular sunt simple si exprimate clar: nume, prenume, varsta, venit, suma dorita, judet, localitate, telefon, e-mail, CNP; aveti si o rubrica de observatii in care puteti sa solicitati detaliile care va intereseaza.
Custom Search