Pagini

joi, 12 decembrie 2013

Imprumuturi rapide nebancare aprobate instant

Cel mai rapid mod de a face rost de bani; creditele rapide nebancare aprobate instant.


Chiar daca ati crede ca romanii sunt mari amatori de credite, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Studiile din ultima vreme realizate la nivelul UE au relevat existenta unei cumpatari destul de accentuate in randul populatiei din Romania, cumpatare evidentiata si din statisticile BNR privind depozitele bancare constitutie in ultimul an de zile.

Anul 2013 a adus dupa sine o crestere semnificativa a sumei aflate in depozitele colectate de banci de la populatiri, fapt ce spune ceva despre importanta economisirii la romani.

De asemenea, alte studii pun in evidenta faptul ca romanii prefera imprumuturile nebancare, iar dintre acestea, cele rapide tin capul de afis al ofertelor Institutiilor Financiare Nebancare.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Cand vine vorba de imprumuturi rapide nebancare, romanii se idnreapta mai mult catre produsele cu aprobarea cea mai rapida, avand in vedere faptul ca, oamenii se hotarasc sa apeleze la creditle rapid de la IFN-uri doar in situatii de urgenta, tinand cont de dobanzile mari ale acestor produse.

Principalele forme de ofertare ale acestor produse financiare sunt cele cu gestionare la domiciliu, cele pana la salariu, cele cu aprobare instanta, cele 100% online, etc.

Cand vine vorba de aprobarea in mod instant a uneui credit rapid nebancare, vorbim despre posibilitatea obtinerii banilor aferenti imprumutului solicitat in maxim 24 de ore de la accesare. Deci, clientii ar trebui sa aibe pregatite si la indemana (scanate) diversele acte necesare ce le sunt solicitate la o depunere online ori la o trimitere prin fax.

Printre cele mai frecvente documente solicitate pentru aprobarea unui credit rapid nebancar, se numara: copie dupa buletin, adeverinta de venit sau fluturas de salariu (ori cupon de pensie) si unele IFN-uri mai solicita si un extras de cont unde dumneavoastra va veti primi suma din imprumutul dorit.

In privinta creditelor rapide nebancare aprobate instant, putem discuta de o analiza prealabila a eligibilitatii, lucru pe care-l piate realiza un reprezentant al societatii nebancare.

Cand vine vorba si de verificarea trecutului tau legat de alte credite, "antecedente financiare", vei avea nevoie de un extras de la Biroul de Credit, pe care de asemenea, institutia respectiva ti-l poate solicita.

In general insa, creditele rapide nebancare sunt si la dispozitia celor cu un trecut mai putin curat vis-a-vis de alte credite anterioare, fiind declarati eligibil si cetateni aflati in Biroul de Credit cu un scoring negativ, restantierii bancilor, cei declarati rau platnici ai altor imprumuturi. IFN-urile fac deosebire intre astfel de persoane pe baza unor elemente specifice fiecarei societati in parte.

De exemplu, de la Cetelem si de la Provident poti obtine credite chiar daca esti restantieri, insa, acest fapt este valabil in anumite conditii, conditii specifice fiecarui client in parte, pe care numai dumneavoastra le puteti afla ca unic detinator al informatiilor din Biroul de Credit, precum si al veniturilor curente, venituri de care IFN-urile tin cont in mod special.

Ajungand la venituri, pot sa va spun ca nu se mai acorda credite fara o adeverinta de venit sau fluturas de salariu. IFN-rile trebuie sa se asigure ca imprumutandu-te nu incalca legea; adica, nu-ti daun credit ale carui rate sa depaseasca acel grad de indatorare prevazut de regulamentele BNR.

Astfel, cei ce urmaresc sa ia un credit fara sa detina o adeverinta de venit o pot face doar apeland la societati aflate in afara legii, asa-numitii camatari sau pot apela oricand la o Casa de Amanet pentru a face rost de suma de bani dorita.
Custom Search