Pagini

vineri, 17 ianuarie 2014

Credite online oferite de RoCredit

Credite online accesabile rapid de la RoCredit IFN.


RoCredit este o Institutie Financiara Nebancara deja cu o experienta semnificativa pe piata romaneasca a creditelor de consum. Fiind o societate nebancara specializata in microcreditare, RoCredit este membra a retei Europene de microfinantare "European Microfinance Network". Cele mai cautate imprumuturi de la Rocredit sunt creditele accesate online.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]RoCredit ofera clientilor produse de microcreditare, atat pentru persoanele fizice, dar si pentru promovarea micilor afaceri, in scopul crearii de locuri de munca. RoCredit ofera credite online in conditii avantajoase, moul de accesare fiind unul facil si la indemana clientilor.

Creditele pentru persoane fizice au trei directii: mini creditul, creditul achiztie bunuri si creditul de consum.

Minicreditul este un imprumut pentru care nu trebuie sa justifici destinatia banilor imprumutati. Perioada de creditare este de 6 pana la 36 luni, in conditii de varsta intre 20 si 70 de ani. Suma de creditare variaza intre 1000 de lei si 20000 lei.

Pentru a accesa micro creditul aveti nevoie de urmatoarele documente: - cerere de credit; - copie dupa buletin; - un minim de 3 luni la ultimul loc de munca; - adeverinta de venit, nu mai veche de 30 de zile; - in cazul pensionarilor este nevoie de talonul de pensie; - tot pentru pensionari se solicita un extras de cont, in copie, emis de banca. Pentru venituri realizate din alte activitati independente se solicita diverse adeverinte specifice acestor activitati prestate.

Creditul achizitie bunuri este conceput pentru cumpararea de bunuri cu folosinta indelungata, achizitia de autoturisme noi sa second hand. Un astfel de credit se desfasoara pe o durata de 6 pana la 36 de luni, cu o perioada de gratie de 6 luni. Garantia solicitata in cazul creditului de achiztie este gajul pe bunul cumparat. Documentele solicitate pentru acordarea creditului de achiztie sunt aceleasi ca si la mini credit.

Creditul de consum este un imprumut destinat unor cheltuieli specificate sau nespecficiate, clientul nefiind obligat sa dezvaluie utilizarea banilor imprumutati, de genul: calatorii, studii, tratamente medicale. Perioada creditului de consum este de 6 pana la 60 de luni, iar suma creditului este de minim 20001 lei. Pentru creditele de consum se solicita garantie, ipoteca de rang asupra bunurilor imobile proprietate personala imprumutatului sau a altor parti ce functioneaza in calitate de codebitor.

Documentele necesare pentru accesarea creditelor de consum sunt aceleasi ca si la microcreditare, dar se adauga dovezile proprietatii pentru care se solicita ipoteca, cu care se garanteaza imprumutul.

Pentru accesarea unui credit de la RoCredit, poti sa apelezi la formularele online puse la dispozitie de societate. Formularul accesarii de credite online de la RoCredit este foarte usor de completat: - trebuie sa alegeti tipul creditului (minicredit, credit de achiztie ori credite de consum), valoarea creditului, durata, salariul lunar, in cazul in care aveti si alte venituri specificati care sunt acelea si de asemnea care este totalul acestor venituri. - trebuie sa va lasati datele personale: nume, prenume, varsta, adresa, telefon si e-amil. Acesta este formularul online, completandu-l puteti sa accesati unul din produsele de creditare de la Rocredit.

Dupa cum puteti observa, creditele online sunt simplu de accesat, o puteti face in mod comod, acasa la dmneavoastra, stand comod intr-un fotoliu.

Pentru a afla mai multe despre creditele online de la RoCredit, vizitati platforma online a respectivei IFN: http://www.rocredit-ifn.ro/ Pentru alte informatii privind creditele rapide accesate online, puteti sa cititi un alt articol de-al nostru. De asemenea, pentru a afla cum poti accesa online un credit rapid, cititi aici.
Custom Search