Pagini

vineri, 17 ianuarie 2014

Credite rapide in 24 de ore. Imprumut rapid in 24 de ore.

Vrei sa faci rost de bani in 24 de ore? Apeleaza la creditele rapide de la IFN-uri!


Ai nevoie de credite rapide, astazi, in maxim 24 de ore? Poti sa faci rost de bani rapid apeland la IFN-uri, adica la Institutii Financiare Nebancare. Unele societati nebancare ofera imprumuturi de nevoi personale in mod rapid, chiar si in ziua solicitarii creditului.

De exemplu, de la Brd Financiare, poti sa obtii apelezi la credite rapide, obtinand banii in maxim 2 ore, de la solicitare. Perioada de acordare a acestor imprumuturi rapide nu dureaza mai mult de 24 de ore.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Aceste oferte de imprumuturi nebancare rapide sunt valabile in lanturi de magazine partenere. In acest fel poti obtine imprumuturi rapide in doar 24 de ore, fara garantii, fara giranti, fara ipoteca, la o dobanda foarte buna.

Documentele de care ai nevoie pentru obtinerea unui astfel de credit rapid in 24 de ore sunt urmatoarele: - buletinul de identitate - adeverinta de salariu; - factura de telefon fix sau mobil; - un extras de cont; - ultima fisa fiscala. Varsta maxima a celor ce pot apela la aceste imprumuturi rapide se incadreaza intre 21 si 69 de ani.

O alta varianta de a face rost de bani in 24 de ore este reprezentata de imprumuturile rapide acordate 100% online, de la Viva Credit. De la Viva Credit puteti face rost de bani pana la salariu, apeland la credite rapide online ce va permit obtinerea unor sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 10 si 35 de zile. Avantajelor acestor credite rapide de la Viva Credit: - fara garantii sau giranti; - nu este necesara adeverinta de venit; - se accepta si persoane cu istoric negativ, adica restantieri ai altor credite, rau-platnici, cei inscrisi in Biroul de Credit ca datornici; - accesarea imprumutului se face online, fara hartii; - toata procedura se desfasoara dupa normele actuale BNR. Poti aplica acum si maine sa primesti bani, adica un credit rapid online, prin care tu poti primi banii in 24 de ore.

O alta societate ce ofera credite in 24 de ore este iCredit sau Easy Asset management, o Institutie Financiara Nebancara cu vechine de pe piata romaneasca a imprumuturilor nebancare. iCredit iti ofera de la 400 la 4000 de lei, banii puteti sa-i primiti in 24 de ore, la domiciliu sa la biroul iCredit, dupa cum doriti. Documentele solicitate sunt minime, rambursarea creditului se face in rate saptamanale, iar pentru solicitatea lui nu vi se cer taxe ascunse ori dobanda variabila.

O alta varianta de creditare rapida in 24 de ore o gasiti la credit24h.ro, o societate de brokeraj ce se lauda cu faptul ca apelandu-i puteti beneficia de banii solicitati in maxim 24 de ore de la depunerea cererii de credit.

Dupa cum observati mai sus, exista destul optiuni pentru a obtine un credit in maxim 24 de ore. Este adevarat ca toate ofertele de imprumuturi rapide in 24 de ore vin din directia Institutiilor Financiare Nebancare, insa, pana la urma, nevoia este cea care ne invata si, fie banca, fie IFN, important pentru noi este sa ne rezolvam problemele atunci cand apar.
Custom Search