Pagini

vineri, 3 ianuarie 2014

Modalitate facila de a face rost de bani apeland la credite rapide bancare

Indruma-ti succesul accesand creditele rapide de la OTP Bank!


Daca va intrebati cum sa faceti rost de bani rapid, fara batai de cap, fara sa va loviti de inconvenientele imprumuturilor nebancare si de intarzierele produselor bancare, iata o oferta tentanta pusa la dispozitie de OTP Bank: credite rapide pentru obiective precise.

Fie ca esti persoana fizica, ori juridica, OTP Bank vine in intmpinarea ta cu niste oferte de creditare rapida, foarte tentanta in conditiile actuale. Aceste produse financiare pot fi descrise ca avand elemente comune creditelor bancare dar si celor nebancare.

Din partea nebancara au imprumutat rapiditatea si simplitatea aplicarii, materializata prin conditiile lejere de accesare, iar din partea bancara au imprumutat dobanda foarte mica si siguranta deplina ca apelati o societate cunoscuta si de incredere.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Creditele rapide OTP Bank prezinta doua forme, si anume, creditul pentru finantarea capitalului de lucru, credit ce te poate ajuta sa-ti pui in aplicare planurile tale urgente si creditul de achizitii de echipamente.

Prin intermediul acestui produs financiar (pentru finantarea capitalului de lucru), OTP iti facilitateaza finantarea capitalului de lucru, oferta potrivita pentru tine si caracterizata printr-un cuvant mare pentru tine: "rapiditate". Aprobarea creditului si eliberarea banilor poate fi facuta chiar in ziua semnarii contractului.

Ce avantaje mai ai? In primul rand poti sa-ti finantezi activitatea curenta, poti sa-ti refinantezi alte credite sau poti sa folosesti banii intr-un scop asemanator. Prin intermediul acestor imprumuturi rapide poti dispune de sume maxime de 40.000 lei, dar nu mai mult de 30% din cifra ta de afaceri.

Perioada de acordare a creditului merge pana la 2 ani. Retine ca este vorba de credite rapide fara garantii imobiliare.

O alta forma a acestor credite rapide lansate de OTP Bank se refera la creditul pentru achizitionarea de echipamente.

Evident, nu trebuie sa va spunem cat de important este sa poti face rost de bani rapid atunci cand apare o oportunitate de a-ti achizitiona un echipament indispensabil activitatii pe care o desfasori in afacerea ta. Cand doresti sa dispui de un bun nou care sa-ti faciliteze dezvoltarea afacerii tale, ai nevoie de sume de bani de care sa dispui rapid.

Prin aceste credite rapide destinate achizitionarii de echipamente, OTP Bank iti garanteaza: aprobarea rapida a imprumutului, sume de pana la 80.000 lei, cu un maxim ce nu poate depasii 70% dijn pretul de achizitie al echipamentului dorit, perioada de acordare de 5 ani, beneficiezi de o perioada de gratie de pana la 6 luni la plata creditului principal, nu ti se solicita garantii imobiliare.
Custom Search