Pagini

miercuri, 8 ianuarie 2014

Oferte de credite rapide online bancare si nebancare in 2014

Cum poti obtine un credit rapid online? Cat costa? Ce conditii trebuie sa indeplinesti? Cati bani poti obtine si in cat timp?


Credit rapid online sau imprumut fara garantii, fara multe acte, fara multe verificari, insa, la dobanzi mai mari decat cele obisnuite ale creditelor de nevoi personale - aceasta este cea mai noua utilizata cale gasita de romani pentru a face rost de bani urgent, cand au nevoie.

Desi, nu sunt Giga Contra, ori Toma Necredinciosul, pot sa va spun ca intre BNR si bancile din Romania lupta s-a adancit, ba mai mult, a luat forme greu de estimat de catre noi muritorii de rand. Cine castiga ori cine pierde de pe urma acestei dispute? In primul rand cetateanul roman este in pierdere, avand in vedere ca ii este din ce in ce mai greu sa ia un credit. In al doilea rand, de castigat au Institutiile Financiare Nebancare, care au cale deschisa, cum s-ar zice, catre acordari de imprumuturi in masa.

Credite rapide nebancare sub toate formele de accesare (la domiciliu, pana la salariu, online, etc) reprezinta portita de scapare pentru consumatorul roman si mai nou a devenit si pisica aratata de BNR bancilor comerciale din Romania.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Intr-una din diminetile trecute (cred ca era in weekend), am ascultat o emisiune la Radio Romania Actualitati, unde era invitat dl Vasilescu de la BNR. Tema emisiunii era legata de creditele rapide nebancare si de modul cum Institutiile Financiare Nebancare isi promoveaza produsele financiare.

Prima problema a reporterului a fost legata de legalitatea ori nelegalitatea IFN-urilor. Evident, dl. Vasilescu i-a raspuns ca IFN-urile sunt societati financiare ce functioneaza dupa ce obtin un numar de inregistrare de la BNR, si mai ales, au acelasi statut de functionare ca si al bancilor, cu exceptia ca IFN-urile nu pot tine depozite de la populatie, ele avand in obiectul de activitate doar emiterea de credite.

Reporterul era indignat ca IFN-urile nu afiseaza dobanda cu sulite si trambite, dl. Vasilescu ii raspundea ca Bancile afiseaza o dobanda de 9,99%, lucru care nu reprezinta o practica tocmai ortodoxa nici chiar pentru creditele bancare.

Reporterul ii spunea ca un credit rapid nebancar online reprezinta o momeala pentru consumatorul de rand, fara a i se da multe detalii despre costul real al imprumutului, dl Vasilescu ii spunea ca sunt multe IFN-uri ce-si trimit reprezentantii (consilierii) chiar la tine acasa pentru a te informa in amanunt despre toate detaliile legate de respectivul imprumut.

Reporterul exprima ca nu i se pare normal ca un om sa obtina atat de lejer un credit rapid nebancar, iar dl. Vasilescu ii raspundea ca la banci aprobarea unui credit dureaza intre 7 si 11 zile, deci romanii, inevitabil cand intampina o problema urgenta apeleaza la aceste credite rapide nebancare, de unde pot obtine banii chiar si in ziua in care au solicitat imprumutul, ba mai mult, pot primi banii si la domiciliu, adusi acasa de un angajat al IFN-ului.

De ce v-am relatat acest interviu de la radio despre creditele rapide nebancare? Dintr-un simplu motiv, pentru a intari cele spuse mai sus, anume ca BNR lupta cu bancile avand ca aliat IFN-urile si creditele lor rapide nebancare.

Daca doriti sa aflati cum puteti aplica pentru un credit rapid online, gasiti informatii intr-un alt articol de-al nostru.

Iata mai jos cateva variante de a face rost de bani urgent, apeland la credite rapide nebancare sau bancare:

Ai Nevoie de Bani Repede?‎
www.vivacredit.ro/Credit_Online‎
021 303 0080
Iti putem transfera azi 1000 Lei.Totul online 24h/zi 7zile/saptamana

Credit Online Rapid C-net‎
www.cetelem.ro/Credit-Online‎
Vezi Cati Bani poti lua, Calculeaza Rata ACUM! Raspuns Online in 10 min

Cauti un Imprumut Rapid?‎
imprumut-rapid.provident.ro/‎
Rata Fixa de la 16LEI/Saptamana. Alege un Imprumut de la Provident!

Reduceri La Credite‎
www.kiwifinance.ro/‎
Credit de achizitie in Euro mai ieftin decat Prima casa!

Imprumut de la Bancpost‎
www.creditulnumeprenume.ro/Bancpost‎
Primesti creditul rapid. Pana la 40.000 lei cu 0 avans.

Aplica pentru un Credit‎
credit.otp-credit.ro/‎
021 308 0089
8,630 Lei = 192 Lei / luna. Profita Azi de Oferta OTP!

Card de Credit Rapid‎
www.ing.ro/ING-Credit-Card‎
Te bucuri de 1 an cu Dobanda 0 la Cumparaturi +0 Taxa emitere.

Credit de Nevoi Personale‎
www.finzoom.ro/Credite‎
Calculator +120 Credite +25 Banci. Aplica Gratuit Online la Credit

Vrei un Credit Imediat?‎
www.procredite.ro/‎
0730 098 330
Obtii Gratuit, Rapid si Eficient creditul dorit la banca dorita!
Custom Search