Pagini

sâmbătă, 1 februarie 2014

Imprumuturi rapide fara garantii. Bani urgent.

De unde poti sa faci rost de astfel de imprumuturi rapide fara garantii? Care sunt conditiile pentru a ti se aproba un credit rapid?


Daca ai fost la banci si n-ai avut sansa de a obtine un imprumut rapid fara garantii, atunci n-ai decat sa faci rost de bani urgent apeland la Institutiile Financiare Nebancare (IFN-uri).

Spre deosebire de creditele de nevoi personale oferite de banci, chiar sub forma de imprumuturi rapide, societatile nonbancare acorda credite fara garanti mult mai simplu si mai lejer.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Sumele pe care le poti lua de la IFN variaza de la 500 de lei, la 5000 de lei, in mod obisnuit. Avantajele acestor imprumuturi rapide fara garantii deriva din conditiile de aprobare si de rapiditatea de obtinere a banilor in mana.

Dezavantajele majore decurg din dobanzile mari si din insasi lejeritatea de acordare a imprumuturilor care-i ademeneste pe oameni sa apeleze la creditele rapide fara garantii, fara a-si analiza cu atentie potentialul financiar pe termen mediu si lung.

 Conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti, cand apelati la astfel de imprumuturi rapide fara garantii sunt urmatoarele:

 - sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani;

 - sa ai domiciliu stabil in Romania;

- sa ai un venit minim de 270 lei / luna / per membru de familie sau 540 lei /luna pe intreaga familie;

- sa ai buletin si fluturas de salariu sau cuponul de pensie.

Ofertele societatilor nebancare ne spun ca puteti beneficia de rate egale pe durata derularii creditului, astfel clientii stiu de la inceput cat au de platit lunar sau saptamanal. Acesta fiins singurul cost implicat: fara garantii, fara giranti.
Custom Search