Pagini

vineri, 7 februarie 2014

Topul celor mai rapide credite fara garantii

Cele mai rapide credite nebancare fara garantii


De unde poti face rost rapid de bani? Care sunt cele mai rapide solutii de creditare fara garantie?

Creditele rapide fara garantii raman si in 2014 printre cele mai cautate produse financiare, motiv pentru care institutiile bancare si nebancare se inghesuie cu diverse oferte care la vedere, care mai pe dindarat, toate fiind menite sa multumeasca consumatorul roman.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]In acest sens, obtinerea unui credit rapid fara garantii si fara ipoteca a devenit una foarte simpla si lejera, utilizarea banilor obtinuti facandu-se dupa bunul plac al celui imprumut.

Criteriile de acordare a acestor credite nebancare rapide fara garantii sunt destul de permisive, majoritatea institutiilor limitandu-se la urmatoarele:

- o varsta cuprinsa de regula intre 18 si 69 de ani;
- un venit minim in jurul salariului minim pe economie;
- o vechime la locul actual de munca de minim 3 luni;
- un extras de cont, unde sa-ti fie livrati banii;
- o adeverinta de venit sau fluturas de salariu/cupon de pensie.

Dupa cum puteti observa lucrurile stau mai mult decat simplu cand vine vorba de accesarea unui credit rapid de nevoi personale fara garantii de la societatile nebancare.

Multe dintre IFN-urile din Romania au la randul lor tot felul de oferte de creditare, adaptate nevoilor imediate ale clientilor.

Pentru a afla mai multe despre creditele rapide nebancare fara garantii, accesati Credite IFN

De asemenea, cand vine vorba de servicii de creditare, societatile nebancare se intreg in oferte, de la creditele pana la salariu oferite 100% online, pana la cele la domiciliu, putem spune ca exista cate un imprumut pentru fiecare dorinta.

Probabil cel mai rapid credit fara garantii din piata este cel oferit de Viva Credit - creditul 100% online; nici Providentul nu se lasa mai prejos cu imprumuturile sale la domiciliu, precum si alte societati nebancare de genul: Cetelem, TBI Credit, Simplu Credit, Easy Credit, iCredit, BRD Finance, etc.

Creditele rapide nebancare fara garantii sunt, asa cum spuneam mai sus, printre cele mai cautate forme de imprumut, insa, sunt si printre cele mai scumpe tipuri de credite.
Custom Search