Pagini

duminică, 13 aprilie 2014

Credit de nevoi personale prietenos si mai ales potrivit

Iti iei un credit de nevoi personale Flexicredit de la Raiffeisen si te bucuri de eventualele surprize ale vietii


Un credit rapid de nevoi personale, flexibil, usor de accesat, fara batai de cap; aceasta este oferta Raiffeisen pentru Flexicredit.

Care sunt avantajele Flexicredit?

- dobanda anuala efectiva foarte redusa
- dobanda fixa la un nivel scazut - 9,75% pe an;
- o aprobare foarte rapida, de maxim 24 de ore;
- ai si o perioada de gratie de 3 luni de la plata ratelor
- daca alegi sa primesti salariul prin Raiffeisen, poti sa castigi premii surpriza: fie 1.000 de lei pe zi, fie de trei ori salariul tau extra de 2.000 de lei lunar, timp de un an.

Primul pas in accesarea acestui credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank este sa completezi un formular online si un reprezentant al bancii te va contacta.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Formularul online contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, CNP, email, telefon si o casuta pe care trebuie s-o bifezi legata de acceptarea unor termeni si conditii.

Asa cum spuneam mai sus, acest credit rapid bancar are o dobanda fixa de 9,75% pe an. Alte cheltuieli care mai intervin: comision de analiza dosar (200 lei), comision de administrare (5 lei pe luna), comision de rambursare anticipata de 0,5% sau 1% in functie de data rambursarii si un comision unic post-acordare de 20 euro pentru fiecare credit acordat.

De exemplu, pentru o suma de 35.000 de lei, contractat pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 744 lei, dobanda anuala efectiva ajungand la 10,79 %, iar valoarea totala pe care o vei plati va fi de 44.661 lei.

Pentru a va face o idee mai larga cu privire la costurile acestui credit de nevoi personale, iata si care ar fi ratele pe care le-ati avea de plata pentru anumite sume imprumutate, in varianta de rata fixa si rata variabila:Promotia prin care, aplicand la un credit rapid de nevoi personale de la Raiffeisen, poti obtine niste cadouri foarte tentante, se desfasoara in perioada 17 februarie 2014 - 16 mari 2014, deci, grabiti-va si aplicati.

Retineti ca si pentru acest credit rapid bancar aveti avantaje daca alegeti sa vi se vireze salariul prin Raiffeisen. Aceasta este o moda in randul bancilor care doresc sa-si largeasca plaja de clienti si sa echilibreze usor piata, lucru cu adevarat pozitive, dupa parerea noastra.
Custom Search