Pagini

luni, 21 aprilie 2014

Credit ipotecar rapid nebancar - bani urgent de la IFN

Ti-e dor de creditele doar cu buletinul? Dorul echivaleaza cu o proprietate pe care  s-o ipotechezi in schimbul unui imprumut rapid.


In conditiile economice actuale, romanii sunt din ce in ce mai nostalgici dupa creditele rapide doar cu buletinul, motiv pentru care, societatile financiare isi adapteaza ofertele astfel incat sa vina in intampinarea cerintelor din piata.

In aceasta ordine de idei, unele Institutii Financiare Nebancare, ofera o forma de credit doar cu buletinul, insa la care trebuie sa atasezi si un act de proprietate. Despre ce este vorba in fapt? Este vorba despre un credit ipotecar nebancar! Aceasta este metoda simpla de a imprumuta bani urgent de la IFN, fara ti se mai ceara dovezi de venit ori alte acte ce ti-ar ingreuna accesul la obtinerea banilor doriti.

Pe piata nebancara activeaza mai multe societati nebancare ce ofera credite ipotecare, dintre cele mai cunoscute mentionam: Verida Credit, Easy Credit, Imocredit IFN SA.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]



Pentru ca despre primele doua societati nebancare am mai discutat, vom vorbi astazi despre Imocredit IFN SA, o societate nebancara specializata in credite ipotecare, dar si imobiliare, de consum, pentru IMM-uri, precum si in leasingul financiar.

Aria de acoperire pentru Imocredit IFN SA este limitata la: Cluj, Brasov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Targu Mures, Bistrita si municipiul Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita platforma online a IFN-ului: http://www.imogrup.ro/imo/.

Fiindca discutam despre modalitati de a face rost de bani, echivalente celebrului credit doar cu buletinul, ne vom opri la doua dintre ofertele de creditare aflate in portofoliul Imocredit IFN, si anume, la creditul de nevoi personale cu ipoteca si la creditul de nevoi curente cu ipoteca.

Primul, anume, creditul de nevoi personale cu ipoteca, inseamna obtinerea unei sume de bani, fara a fi necesara indicarea destinatiei acestora. Perioada de creditare este de maxim 5 ani, valoarea creditului intre 5.000 di 15.000 de euro. Dobanda este variabila si poate fi negociata, in functie de bonitatea clientului solicitant. Garantia solicitata pentru obtinerea unui astfel de credit ipotecar rapid nebancar este o ipoteca de rang I asupra unui imobil dintr-o zona urbana, garantia trebuind sa acopere 140% din valoarea imobilului.

In cazul creditului de nevoi curente cu ipoteca, acesta poate sa aiba urmatoarele destinatii: achizia de terenuri, dezvoltarea, modernizarea unor masini si instalatii, achizitii de masini, utiliaje si alte mijloace de transport, acoperirea unor cheltuieli imediate. De asemenea, un astfel de credit rapid ipotecar de nevoi curente poate fi folosit si pentru: co-finantarea cheltuielilor din proiecte din fonduri europene, pentru finantarea cheltuielilor neeligibile din aceleasi proiecte din fonduri europene, si chiar pentru prefinantarea unor asmenea proiecte.  Sumele ce pot fi obtinute variaza intre 5.000 si 100.000 de euro, in cazul microintreprinderilor, suma maxima merge pana la 15.000 de euro. Dobanda acestora imprumuturi este variabila, iar imprumutatul trebuie sa aiba contributia proprie de 15-30%. Acestui tip de credit rapid ipotecar nebancar ii este alocata o garantie cu ipoteca de rang I pe un imobil din zona urbana. Daca este vorba de proiecte din fonduri europene, se mai pot constituti in garantii si activele fixe, garantia trebuind sa acopere si in acest caz 140%. Perioada de rambursare a acestor imprumuturi este cuprinsa intre 12 si 24 de luni, in functie de produsul de creditare ales.
Custom Search