Pagini

miercuri, 2 aprilie 2014

Oferte de credite rapide cu recompensa de la Piraeus Bank

Credite de nevoi personale fara garantii pe care tu le accesezi, iar Piraeus Bank te recompenseaza


O banca adaptata la nou, asa am putea sa definim Piraeus Bank. Din multitudinea de oferte de credite pe care clientii acestei institutii financiare o au la dispozitie, am remarcat aceasta promotie de imprumuturi rapide fara garantii, ce atrage atentia celor ce doresc sa faca rost de bani intr-un mod simplu, rapid si fara batai de cap.

Ce inseamna aceasta oferta de creditare cu recompensa?

Acesta promotie de credite bancare este in fapt un tip de produs cu care Piraeus Bank iti recompenseaza clientii, prin micsorarea creditului cu pana la 2% pentru fiecare an in care acesta a avut o legatura finaciara cu banca.

Piraeus Bank este un partener de nadejde, ce sustine financiar proiectele tale, indiferent de natura acestora, fara sa-ti solicite justificari cu privire la utilizarea banilor, iar daca ai probleme cu rambursarea, poti solicita o refinantare a creditului, astfel incat sa dispui de solutiile optime pentru nevoile tale personale, in continua schimbare.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Aceasta promotie de creditare rapide cu recompensa inseamna sa obtii o suma de bani de pana la 20.000 de euro, pe o perioada de la 12 la 60 de luni, sau chiar de 84 de luni, daca este vorba de o refinantare.

Comisioanele aferente acestui tip de imprumut sunt zero, iar tu poti obtine si o asigurare gratuita pentru a te proteja pe tine si familia ta, in caz de accident.

Promotia constanta in faptul ca, daca iei un credit pana in 30.06.2014, Piraeus Bank te va recompensa pentru ficare an de contract, in care ti-ai respectat obligatiile de plata lunare (adica ratele creditului sa fie la zi), scazndu-ti de fiecare data 0,5% din marja bancii. Astfel, daca pastrezi acest obicei de a-ti plati ratele la timp, vei obtine o reducere de pana la 2% din costul creditului. De asemenea, daca alegi sa primesti salariul intr-un cont Piraeus Bank, beneficiile si promotiile se inmultesc.

Mai mult decat aceasta oferta, pentru cei ce aplica la un astfel de credit cu recompensa, banca iti ofera in limita stocului disponibil un cadou pe loc.

De retinut ca aceasta promotie se deruleaza intre 19 martie si 30 iunie 2014, fiind in desfasurare la toate sucursalele bancii, de pe intreg teritoriul Romaniei.

Sa vedem si care sunt costurile acestui credit cu recompensa:

- pentru un credit de 15.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 325,11 lei, iar dobanda anuala efectiva ajunge la 12,62% (una din cele mai reduse din piata pe segmentul creditelor de nevoi personale fara garantii). Acest exemplu de calcul este unul standard care nu tine cont de promotia "oferta cu recompensa" a bancii (adica oferta creditelor descrisa mai sus) si nici de reducerile pe care le poti primi in cazul in care iti incasezi salariu prin Piraeus Bank.

Un lucru important de subliniat este acela ca, pentru aceste credite cu recompensa poti faci o preaplicare online.

Pe site-ul bancii veti descoperi si un calculator online de credite, prin care iti poti calcula usor rata, chiar si pentru creditele cu recompensa.

Iata ce am descoperit noi:

- pentru un credit de nevoi personale, de tipul "oferta cu recompensa", in valoare de 5000 lei (suma minima pe care o puteti imprumuta fiind de 4455 lei), contractat pentru o perioada de 12 luni (noi am selectat rate egale), rata lunara de plata este de 420,28 lei, la o dobanda anuala efectiva de 16,27%, valoarea totala platibila fiind de 5420,28 lei. Acest exemplu nu tine cont de promotia amintita mai sus.

Dupa 12 luni in care tu iti platesti la zi ratele, marja bancii va fi redusa cu 0,5%. Astfel, daca mergi pe un credit pe 5 ani, vei obtine o reducere de 2%.
Custom Search