Pagini

sâmbătă, 31 mai 2014

Credite pentru casa de la BCR

Dobanda 5,25% pe an, la creditele ipotecar/imobiliare de la BCR - promotie 7 mai - 16 iulie 2014


Iata o promotie deosebita cu care vine BCR pe piata, anume, o dobanda senzationala de doar 5,25% la creditele ipotecare/imobiliare, prin care iti poti cumpara casa multdorita.

Vrei mai mult? BCR iti ofera mai mult! In primii 5 ani de creditare, vei obtine rate fixe la imprumutul accesat in lei.

De asemenea, promotia BCR la creditele ipotecare iti permite sa-ti cauti casa in 120 de zile. Practic in acest interval de timp, tu trebuie sa-ti gasesti locuinta multvisata, dupa ce ti s-a aprobat creditul de catre banca.

Creditele rapide ipotecare/imobiliare de la BCR, la o dobanda fantastica de 5,25%, iti permit sa-ti cumperi, sa-ti construiesti, sa-ti modernizezi ori chiar sa-ti refinantezi alte credite pentru casa.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Avantajul major al acestei creditari este data de perioada de 5 ani a ratelor fixe si de dobanda incredibil de mica de doar 5,25% pe an, precum si de faptul ca nu se solicita comision de analiza dosar, acesta fiind o.

Creditul "Casa mea BCR", un credit imobiliar/ipotecar, acordat in lei, te costa mai putin daca alegi sa-ti virezi salariul prin BCR. Acestor clienti le sunt acordate reduceri substantiale la dobanda.

Iata mai jos cateva exemple de calcul:

- pentru un credit in valoare de 150.000 de lei, dobanda pentru cei ce aleg sa-si vireze salariul prin BCR este de 5,25%, pe o perioada de 5 ani, ulterior aceasta devenind variabila si avand valoarea de 5,53%. Cei ce nu primesc salariul printr-un cont BCR, vor plati o dobanda fixa de 5,75% pe an, ulteior cea variabila ajungand la 6.03%. Pentru acest credit de 150.000 de lei, prima categorie de clienti vor plati o rata lunara de 828 de lei in primii cinci ani de creditare, iar ceilalti clienti, o rata de 875 lei in aceeasi primi cinci ani ai imprumutului. Tinand cont ca exista un cost de evaulare de 300 lei, dobanda anuala efectiva ajunge in primul caz la o valoare de 5,58%, iar in al doilea caz la 6,10%.

Avand in vedere ca este o promotie limitata, ea tinand intr 7 mai si 16 iulie 2014, este bine sa va grabiti si sa accesati chiar acum creditul ipotecar/imobiliar, cumparandu-va astfel casa dorita la o dobanda superavantajoasa.

Iata si alte caracteristici ale acestor credite:

- suma minima pe care o poti imprumuta este de 22.000 lei
- suma maxima poate ajunge la 4.300.000, daca valoarea creditului este de cel mult 75% din valoarea garantiei aduse, ori o suma maxima de 1.760.000 lei, daca valoarea creditului este mai mult de 75% din valoarea garantiei.
- durata de acordare este de maxim 30 de ani;
- avansul minim este de 15%;
- garantia se consitutie din ipotecarea in favoarea bancii a imobilului achizitionat prin creditul solicitat;
- un alt eventual imobil care sa acopere procentul de garantie, asa cum este specificat el ai sus;
- la incheierea creditului se incheie si o asigurare obligatorie  cesionata in favoarea bancii si o asigurare facultativa ce se poate constitutii in garantie a creditului, de asemenea, se mai pot incheia si asigurari  de viata ori de somas, acestea fiind tot optionale.

Documentele necesare:

- buletinul de identitate;
- documentele care sa ateste veniturile solicitantului;
- o factura de utilitati;
- actele de proprietate ale imobilului adus in garantie.

O vesta buna legata de aceasta promotie la creditele ipotecare de la BCR este ca ele se pot acorda si online, evident este vorba de o precalificare. In acest sens, este nevoie sa intrati pe platforma online BCR, sa deschideti formularul online de solicitare a unui credit CASA MEA BCR si sa-l completati. Formularul online trebuie trimis in 10 minute, acesta cuprinzand urmatoarele rubrici: nume, prenume, CNP, oras de domiciliu, judet, e-mail, telefon fix sau mobil. Trebuie sa fiti de acord cu conditiile si sa apasati pe butonul "Trimite". Aceasta este varianta de preaccesare online a unui astfel de credit ipotecar.

Nu uitati ca este vorba de o promotie valabila in perioada 7 mai - 16 iulie 2014, deci, grabiti-va sa aplicati pentru un credit prin care va puteti cumpara casuta dorita.
Custom Search