Pagini

duminică, 4 mai 2014

Credite rapide de nevoi personale pentru fiecare

Pentru doamne si domni, credite rapide Do-Do, de la Credius - "bani pentru romani corecti".


Credite rapide pentru oameni corecti, intr-un regim simplu si accesibil pentru fiecare dintre noi. Societatea Credius este o Institutie Financiaria Nebancara destul de tanara, insa, cu un potential foarte promitator. Aceasta IFN ofera credite rapide, optime, pentru persoane fizice.

Modalitatea de acordare a creditelor este una flexibila si transparenta, adaptata nevoilor financiare ale cetateanului de rand.

Din portofoliul Credius fac parte trei mari categorii de credite, anume: creditul "aici si acum",  creditul DO-DO si creditele pentru pensionari.

Creditele "aici si acum" sunt destinate achizitiei de bunuri, functionand pe principiul: ai ales bunul, ai aplicat si ai plecat. Poti aplica online pentru aceasta clasa de imprumuturi rapide, procesul fiind unul accesibil si transparent.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Valoarea maxima pe care o poti accesa este de 10.000 de lei, pe o perioada de 10, 20 ori de 30 de luni. Rata dobanzii acestor credite este de 9% pe an, iar comisionul de administrare lunar este de 3,2%. Aceste valori sunt caracteristice "creditul Smart", o subclasa a imprumuturilor de achizitie bunuri. Exista si subclasa credit Flexi, cu o dobanda fixa mult mai mare, de 19% pe an si aceeasi valoare a comisionului de administrare lunara.

Pentru Creditele de tip "Flexi", documentele necesare sunt reduse la minim, astfel, pentru a accesa un astfel de imprumut, aveti nevoie doar de buletin si o cerere de credit tip Credius, deci, nu aveti nevoie nici de adeverinta de venit, nici de talon de pensie, nici de fluturas de salariu, nici de carte de munca, etc. Aceasta sublasa de imprumuturi rapide, "Credite Flexi", par a fi niste credite rapide doar cu buletinul in sensul concret.

Pentru creditele de tip "Smart", documentele necesare sunt masi numeroase, astfel, pentru accesarea acestora veti avea nevoie de:

- buletin
- cerere de credit tip de la Credius
- adeverinta de venit
- ultimul talon denpensie

Ambele clase de credite necesita o limita de varsta intre 21 si 70 de ani si un venit minim acceptat de 400 lei.

Creditele Do-Do pentru nevoi personale reprezinta o clasa de imprumuturi rapide de ultima generatie, cu o aprobare ultra-rapida de 60 de minute. Un alt aspect foarte important este ca le puteti accesa oricand: ziua, seara si in weekend, deci, ORICAND aveti nevoie de bani.

Caracteristicile creditului rapid Do-Do:

- creditul se obtine usor
- documentatia este minima
- este un credit fara garantii si fara giranti
- aprobarea este ultra-rapida
- poti obtine un credit si fara adeverinta de salariu
- nu trebuie sa spui ce faci cu banii, deci, nu trebuie sa justifici destinatia banilor
- stii de la inceput cat ai de plata, ratele fiind fixe pe toata perioada derularii contractului de imprumut.

Pentru creditul rapid Do-Do, trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani si un venit minim acceptat de 400 de roni.

Si in cazul creditului Do-Do, puteti sa alegeti intre cele doua variante de imprumut, fie creditul Flexi, caracterizat printr-un minim de documentatie (buletin, cerere tip si un extras de cont bancar), la o dobanda mai mare, ori puteti sa alegeti creditul Smart, o varianta mai ieftina (dobanda fiind mai mica), insa documentatia este mai numeroasa (buletin, cerere tip, adeverinta de venit, ultimul talon de pensie, decizia de pensionare, daca e cazul si un extras de cont bancar).
Custom Search