Pagini

vineri, 27 iunie 2014

Imprumut rapid de bani prin SMS

Obtine bani rapid din imprumuturile oferite de Ferratum, trimitand un simplu SMS


Imprumut rapid de bani prin SMS inseamna cea mai simpla alternativa de a obtine o creditare in conditii lejere.

Daca te intrebi cum poti obtine banii, trimitand un simplu SMS, raspunsul este unul simplu, daca cererea ti se aproba vei primi banii la cea mai apropiata unitate CEC Bank.

Ferratum pune la dispozitie clientilor solutii simple de a obtine bani prin accesarea de imprumuturi rapide, fie prin completarea unui formular online cu datele personale, fie trimitand un SMS, daca esti deja la al doilea imprumut la aceasta societate.

Pentru obtinerea unui credit ai nevoie de buletinul de identitate sau de cartea de identitate pe care trebuie sa le scanezi si sa le uploadezi online, completand totodata si formularul pus la dispozitie.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Imprumuturile rapide de bani aflate in portofoliul Ferratum sunt de tipul "microcredite". Acestea pot fi accesate de orice persoana cu varsta de minim 21 de ani, cu venituri lunare. Sumele ce pot fi imprumutate sunt relativ mici, iar perioada de creditare este de maxim 45 de zile. Avand in vedere ca sumele pe care le poti imprumuta sunt mici, nu iti va fi greu sa rambursezi respectivele sume, ele reprezentand doar o mica parte din veniturile lunare ale familiei.

Accesand un astfel de imprumut de bani, scapi de drumurile inutile, tot ce trebuie sa faci este sa te deplasezi la CEC sa-ti ridici banii.

De retinut este ca nu poti accesa mai multe credite in acelasi timp, iar creditul poate fi rambursat oricand, chiar si in mai multe transe, daca asta se doreste.

Pentru detalii, puteti accesa platforma online a acestei societati: https://www.ferratum.ro.

FERRATUM ROMANIA I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 010073, sector 1, Calea Victoriei, nr. 155, bl. D1, sc. 3, et. 7, ap. 92, NR. de telefon: 031 00 55 66 7 (zile lucratoare, de luni pana vineri, de la 10:00 la 16:30).

Daca ai contractat un imprumut rapid de bani de la Ferratum, trebuie sa-l rambursezi la timp, altfel vei avea de plata penalitati, de ordinul a 3% pe zi, aplicata la soldul creditului.

Sintetizand, singurul document obligatoriu de care ai nevoie pentru a solicita si primi un credit rapid de bani de la Ferratum, este buletinul de identitate.

Daca doriti sa va reesalonati creditul, trebuie sa stiti ca un cost de rescadentare este de 99 de lei, iar pentru activarea rescadentarii, trebuie sa solicitati cu cel putin o zi inainte de data scadenta acest lucru.

Iata si cateva calcule referioate la diverse sume pe care le poti imprumuta de la Ferratum:

- 500 de lei, pe o durata de 30 de zile, te duce la un cost de 209 lei peste creditul initial, deci, la final vei plati o suma de 709 lei.

- 1000 de lei, pe o durata de 30 de zile, atrage un cost de 359 de lei peste creditul initial de 1000 de lei, deci, la final vei plati o suma totala de 1359 lei.

- 1000 de lei, pe o perioada de 45 de zile, atrage un cost de 479 lei, iar costul total al imprumutului ajunge la 1479 lei, deci cu 479 lei peste cei 1000 de lei imprumutati la inceput.

De retinut ca aceasta oferta de imprumuturi rapide de bani este una special conceputa pentru situatii de urgenta, nicidecum pentru mofturi personale.
Custom Search