Pagini

vineri, 18 iulie 2014

Credit online bancar de nevoi personale

OTP Bank acorda credite online intr-un mod simplu si la indemana oricui


Credite online bancare acordate intr-un mod cat se poate de simplu si de sigur gasiti la OTP Bank, o banca in pas cu moda, dispusa sa se adapteze noilor cerinte ale pietei.

Oamenii s-au obisnuit cu creditele nebancare rapide pe care le pot accesa foarte simplu, in conditii dintre cele mai permisive, in mediul online, deci, practic, stand in fotoliu, completezi un formular si incarci niste documente pe internet si astepti sa-ti intre banii in cont. Evident ca acestor produse financiare le este greu bancilor sa le tina "piept", sa creeze produse financiare concurente.

Si totusi, exista banci care au inceput usor sa se adapteze, sa-si reduca birocratia, sa introduca serviciul de accesare online a unui credit si alte facilitati la indemana clientilor. OTP Bank este una din aceste banci ce au tinut pasul cu schimbarile, uneori dand chiar tonul. 

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]
Astfel, la OTP Bank veti gasi unul din cele mai usor de obtinut credite de nevoi personale, un imprumut simplu si avantajos.

Indiferent de planurile tale de vacanta, de imbunatatire a confortului, OTP iti pune la dispozitie un credit de nevoi personale foarte simplu de accesat online.

Avantajele acestui imprumut:

- nu este nevoie de avans;
- comisionul de analiza este 0;
- comisionul de administrare este 0;
- comisionul de rambursare este 0;
- sumele pe care le poti solicita sunt cuprinse intre 630 si 66.000 de lei;
- perioada creditului intre 6 luni si 5 ani;
- se accepta o gama larga de venituri;
- poti sa-ti faci si o asigurare de somaj, daca doresti;

Conditiile minime necesare pentru accesare:

- sa ai o varsta de maxim 65 de ani inclusiv la data scadenta a imprumutului.

Exemplu de calcul pentru un imprumut de 10.000 de lei pe 5 ani, cu virarea salariului prin OTP Bank: rata dobanzii este de 9,8%, dobanda anuala efectica este de 10,25%, rata lunara este de 211 lei, costul total al creditului fiind de 2.689 lei, deci totalul de plata este de 12.689 lei. Daca la acest imprumut, alegi sa platesti a 10-a rata cu dobanda zero, rata lunara este 221 lei, costul total al creditului fiind de 13.286 lei, deci, vei plati in plus 3.286 lei in cunatumul dobanzilor aferente.

Cel mai important lucru este ca acest credit de nevoi personale poate fi accesat online, completand un formular simplu.

Lucru pe care trebuie sa-l retineti este ca acesta este un imprumut cu o dobanda foarte mica, fiind unul din produsele de top din piata din acest punct de vedere.

In afara de aceste credite de nevoi personale, tot online poti accesa de la OTP Bank si alte produse financiare: credit pentru locuinta, card de credit 6 rate, refinantare.

Cum aplici? Selectezi suma pe care doresti s-o imprumututi, din formularul online, tot de acolo alegi si perioada, completezi mai apoi numele si prenumele, adresa ta de email si numarul de telefon si selectezi "Aplica Acum". Nimic mai simplu! De asemenea, pentru orice alte intrebari, puteti sa sunati la numarul de telefon 021 308 00 89.

Evident, pentru a obtine datele complete cu privire la cerintele necesare pentru accesarea unui credit, trebuie sa urmezi toti pasii. De asemenea, trebuie sa luati in considerare si alte informatii ce nu apar in datele oferite de noi, pe care banca vi le-ar putea solicita ori verifica, de genul daca aveti sau nu restante la alte credite, daca mai aveti si alte credite in derulare, etc.
Custom Search