Pagini

sâmbătă, 26 iulie 2014

Credite fara ipoteca pentru IMM-uri

Piraeus Bank ofera IMM-urilor o gura mare de oxigen, acordandu-le credite fara ipoteca


Creditele fara ipoteca de la Piraeus Bank, sau overdraftul de tip Recompensa pentru IMM-uri iti aduce finantare usor de accesar, fara garantii si fara batai de cap.

Avantajul major al acestei oferte de credite est acela ca Piraeus Bank iti recompenseaza progresul afacerii tale, majorandu-ti suma imprumutata.

Noutatea acestei oferte cu recomensa pentru IMM-uri consta in faptul ca se poate aplica online, copmpletand un simplu formular in care ai de trecut: numele companiei (ori PFA, daca e cazul), telefon, email, localitate, reprezentantul companiei.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Daca va intrebati in ce consta recompensa pentru aceste credite fara ipoteca pentru IMM-uri, aflat ca pentru fiecare an ce trece alaturi de Piraeus Bank, costul creditului se reduce cu pana la 2%.

Oferta de creditare cu recompensa este in fapt un produs ce ii premiaza pe cei ce muncesc. In acest sens, Piraeus Bank iti finanteaza afacerea, fara sa-ti ceara o justificare a modului in care vei intrebuinta banii, iar daca ajungi intr-un punct in care creditul se transforma intr-o povara, poti obtine usor o refinantare, ca solutie optima de iesire din impas.

Caracteristicile acestor credite fara ipoteca, cu recompensa:

- obtii o finantare in lei accesibila pana la 20.000 de euro, doar in baza unei adeverinte de venit;
- perioada de creditare intre 12 si 60 de luni, putand sa prelungesti pana la 84 de luni, daca se ajunge la refinantare;
- comision de analiza 0;
- asigurare gratuita;
- daca soliciti un credit pana la 31.12.2014 actiunea ta va fi recompensata in fiecare an de relatie cu Piraeus Bank, daca-ti respecti obligatiile contractuale, prin scaderea a cate 0,5% din marja bancii, deci, corectitudinea se rasplateste, putandu-ti aduce o reducere de 2% a costului imprumutului, iar daca primesti si salariul prin Piraeus Bank, beneficiile vor creste in mod exponential;
- pentru toti cei ce aplica pentru oferta cu recompensa de la Piraeus Bank, exista un cadou pe loc.

Exemplu de calcul pentru aceste credite cu recompensa: pentru un imprumut de 15.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani, dobanda variabila este de 10,86%, DAE ajungand la 12,62% (o dobanda foarte buna pentru creditele acordate firmelor). Aceasta dobanda nu tine cont de reducerile aferente ofertei cu recompensa si nici de scaderea ratei pe care o obtii daca alegi sa-ti primesti salariul prin Piraeus Bank.

Pentru a aplica direct online la aceasta oferta de credite cu recompensa, poti completa un formular simplu cu datele personale si de identitificare si il poti trimite, urmand ca un reprezentant al bancii sa te contacteze in cel mai scurt timp.

Mai multe informatii despre oferta cu recompensa pentru IMM-uri de la Piraeus Bank, gasiti pe platforma online: http://creditfaraipoteca.ro.

De asemenea, puteti sa vizitati si site-ul de baza al bancii, pentru ca, pe langa aceasta oferta de credite cu recompensa, exista si o serie de alte produse financiare foarte tentante, in special ne referim la creditele de nevoi personale si la cele ipotecare/imobiliare.
Custom Search