Pagini

vineri, 11 iulie 2014

Cum poti accesa credite nebancare fara garantii, fara giranti?

Poti sa faci rost de bani urgent apeland la creditele nebancare fara garantii si fara giranti?


Raspunsul este unul pozitiv, fapt ce deriva din caracteristica creditelor nebancare ce prezinta disponibilitate in piata sub forma de imprumuturi garantate si negarantate. Cei ce acceseaza imprumuturile garantate, au obligatia sa-si angajeze ca garantie un bun de valoare.

Conditiile de eligibilitate devin mai permisive pe masura ce valoarea garantiei este mai ridicata, ceea ce conduce si la anumita valoare a imprumutului. Timpul de rambursare poate fi prelungit si dobanda este mai ieftina decat a altor credite. Poti imprumuta sume de bani in functie de valoarea garantiei pe care o disponibilizezi, in scopul obtinerii creditului nebancar.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Ofertele celor ce pot sa va ofere un imprumut rapid de bani, completand doar un formular online, sunt destul de variate. Puteti obtine online si un desfasurator al ratelor, aproape fiecare Institutie Financiara avand pe site-ul propriu un calculator de rate a creditelor nebancare, bazat pe anumiti parametrii: durata creditului, venitul lunar, alte credite in derulare, suma de bani pe care o doriti, etc.

Daca doriti mai multe informatii legate de creditele nebancare garantii, accesati si site-ul nostru: Credite IFN

Puteti afla, astfel, aproape instantaneu valoarea imprumutului rapid dorit, iar incasarea banilor nu dureaza mai mult de 48 de ore, de la data semnarii contractului de credit.

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru obtinerea de imprumuturi nebancare fara garantii?

Daca ati exclus orice alta posibilitate de obtinere a unui imprumut rapid fara garantii si fara giranti (este vorba in principal de creditele bancare), singura optiune ce va ramas de a face rost de bani rapid, este aceea de a apela la o institutie nebancara.

Spre deosebire de alte societati financiare, Institutiile nebancare pot sa va ofere sumele de bani de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt, uneori chiar si in 24 de ore. Creditele nebancare negarantate, fara giranti, cu doar doua acte sunt disponibile in piata sub forma unor produse de creditare rapida, produse pe care le puteti gasi in portofoliile majoritatii IFN-urilor din piata.

Puteti obtine, apeland la creditele rapide, sume plecand de la 200 de lei si ajungand pana la 8-9000 lei; media este de 2000 de lei bani in mana. Evident, nu toate aspectele sunt pozitive, mare inconvenient al acestor imprumuturi este dat de dobanda, ce poate depasi chiar si 30%.

Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti in vderea accesarii unor credite nebancare fara garantii sunt asemanatoare multor iFN-uri:

- varsta intre 21 si 69ani;

- domiciliul stabil la adresa din buletin (unele IFN-uri va solicita si o factura de utilitati care sa certifice faptul ca locuiti la respectiva adresa);

- venitul minim de 270 de lei pe persoana, ori 540 de lei pentru intreaga failie (aici este cazul Provident, sumele variind de la o institutie la alta);

- buletinul de identitate si fluturasul de salariu (adeverinta de venit ca alternativa) sau cuponul de pensie.

Avantajul major al acestor credite nebancare fara garantii deriva din ratele fixe, din faptul ca nu aveti comisioane ascunse de plata, iar banii ii primiti rapid.
Custom Search