Pagini

sâmbătă, 5 iulie 2014

Imprumuturi rapide de la BSG. Credite nebancare urgente

Imprumuturi rapide de la BSG pentru nevoi urgente. Ce stim despre BSG? Cine sunt si de ce apelam la ei?


Imprumuturile rapide de la BSG inseamna munca, pricepere, seriozitate si mult suflet. O companie infiintata in Baia Mare, in anul 1994, o adevarata familie, cu peste 200 de angajati, reprezinta una din alternativele oferite romanilor de a face rost de credite rapide nebancare, fara multe acte, fara batai de cap.

Situatiile dificile apar cand nu te astepti, de aceea BSG si-a propus sa fie un sprijin la nevoie, oferint imprumuturi prietenoase, corecte si transparente.

In timp, imprumuturile nebancare BSG au cuantificat peste 150 000 de clienti.

Ce inseamna imprumuturile rapide de la BSG? Inseamna un credit de urgenta obtinut cu: UN ACT, O GARANTIE SI FARA BIROCRATIE.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Evident, uneori necazurile se tin lant, ori sunt situatii cand ramanem efectiv fara bani inainte de salaru, ori apar probleme la un aparat din casa, fie se strica masina de spalat, frigiderul ori centrala termica. Daca nici rudele nu va pot ajuta, fie pentru ca nu au banii necesari, fie pentru ca nu vor, va veti gasi intr-o situatie deloc placuta. Daca apelati la o banca, pana veti obtine creditul, se va rezolva problema de la sine.

Fiecare dintre noi detinem in casa un obiect de valoare, o bijuterie de aur ori un obiect vintage de pret. Ganditi-va ca acest obiect va poate rezolva problema aparuta, fara batai de cap.

Cum functioneaza BSG?

Mergi la BSG cu obiectul respectiv, unde speciliastii il vor evalua corect si iti va fi acordat un imprumut urgent in lei, necesar sa-ti acopere nevoile. Specialistii BSG iti vor explica termenii contractului de credit si iti va oferi banii.

Dobanda imprumuturilor rapide de la BSG se calculeaza pe zi si se achita la rambursare. De asemenea, poti plati anticipat imprumutul, acest fapt implicand recalcularea dobanzii.

Cel mai aspect al imprumuturilor rapide de la BSG: daca nu ai bani de rambursat, nu este nicio problema, platesti doar dobanda si ti se reinoieste contractul de credit automat.

Cat costa aceste credite nebancare urgente de la BSG?

Comisionul practicat de institutie este de 0,3% pe zi. Adica daca soliciti o suma de 100 de lei, vei plati inapoi 0,3 lei pe zi. La un credit de 300 de lei, in 10 zile vei avea de rambursat 309 lei.

Bijuteriile acceptate sunt reprezentate de: cele din aur de 14k sau mai mare (lantisor, colier, cercei, inele, verigheta) sau orice bucata de aur in stare neprelucrata.

Contractul de credit se incheie pentru o perioada de 30 de zile, timp in care va puteti rambursa imprumutul si veti primi bijuteriile inapoi. Daca nu-l puteti rambursa, contractul de credit se reinoieste automat, daca platiti dobanda aferenta perioadei.

Aveti posibilitatea sa vindeti definitiv catre BSG respectiva bijuterie, apreciata la adevarata ei valoare. BSG intocmeste acte vanzarii si-ti ofera banii doriti, in mod echitabil.
Custom Search