Pagini

vineri, 22 august 2014

Credite nebancare cu dobanda fixa, simplu de obtinut

O varianta simpla de imprumut, cu facilitati clare, este creditul rapid de la Claret Euro Credit IFN.


Credite nebancare ce pot fi obtinute rapide, simplu, in 24 de ore, fara batai de cap in privinta adeverintelor de venit si ale unor restante, insa, cu garantii imobiliare ori autor.

Aceasta societate financiara nebancara isi are sediul in Bucuresti, pe Strada Academiei, NR. 39-41, Sector 1, Bucuresti si este autorizata de BNR.

Claret Euro Credit IFN SA face parte dintr-un grup financiar international, ce are drept scop principal acordarea de credite pentru persoane fizice si juridice.

Produsele financiare pe care le gasiti la acest IFN sunt urmatoarele:

- credit de nevoi personale cu garantie imobiliara;
- credit de nevoi personale cu garantie auto;
- credit pentru persoane juridice;
- credit imobiliar.

Oricare din aceste variante reprezinta in fapt un produs financiar garantat, de aceea si cerintele vis-a-vis de documentatia solicitata de IFN sunt altele decat cele solicitate in mod obisnuit. Aici nu mai intervine solicitari de adeverinte de venit, de scoring pozitiv in Biroul de Credit, dar intervine riscul pierderii locuintei sau respectiv al autoturismului, daca nu-ti respecti contractul. 

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Prima categorie de imprumuturi, cea de nevoi personale cu garantie imobiliara este acordata in RON in limita sumei de 900.000 lei, pe o perioada de maxim 5 ani, cu o dobanda fixa pe intreaga durata de derulare a creditului. Garantia imobiliara se constituie dintr-o ipoteca asupra imobilului adus drept garantie, ce poate sa fie proprietate clientului sau a unei alte persoane, precum si o polita de asigurare a respectivului imobil ce se constituie drept garantie. Pentru a aplica la aceasta varianta de imprumut aveti nevoie de urmatoarele documente: buletin client, buletin garant imobiliar, documente de proprietate asupra imobilului, documentatia cadastrala, extras carte funciara, certificat fiscal, copii ale contractelor de credit si anexe, acordul bancii, daca este cazul, un extras de cont de la o banca comerciala necesar pentru a va fi transferati banii, daca vi se aproba creditul.

In cazul creditului de nevoi personale cu garantie auto, poti sa primesti banii continuand chiar sa folosesti masina si beneficiezi si de o polita de asigurare full CASCO gratuit. Acest credit se adreseaza chiar si persoanelor fizice autorizate (PFA) si reprezinta in fapt un imprumut in vederea satisfacerii unor nevoi personale. De un asemenea credit pot beneficia chiar si cei cu rrestante, rau-platnicii, cei cu un scoring negatic in Biroul de Credit. Acest credit cu garantie auto, inseamna obtinerea unei sume de bani in lei, la o valoare de maxim 30% din valoarea autoturismului, pe o durata de 2 ani, la o dobanda fixa. Documentele necesare pentru acest credit cu garantie auto: actul de identitate, cartea masinii, talonul de inmatriculare, certificatul fiscal, extras de cont de la o banca comerciala unde va vor fi transferati banii, daca obtineti aprobarea imprumutului.

Creditul pentru persoanele juridice sau creditul pentru investitii este destinat pentru achizitii si constructii de cladiri, pentru achizitia de echipamente sau utilaje, mijloace de transport, pentru modernizare si dezvoltare, retehnologizare, etc. Creditul se acorda in lei, in limita a maxim 900.000 lei, pe o perioada de 7 ai, cu un aport propriu de minim 30% din valoarea investitiei, dobanda fixa. Creditul pentru investitii este un credit garantat cu o ipoteca asupra imobilului ce vine drept garantie, proprietatea clientului ca persoana fizica sau o terta persoana fizica, polita de asigurare a imobilului.

Creditul imobiliar este destinat achizitiei, construirii, finalizarii, extinderii sau modernizarii unui imobil, de catre o persoana fizica. Creditul se acorda in lei, in cuantumul maxim de 900.000 lei, pe o perioada de 10 ani, cu un avans de minim 30%, cu o dobanda fixa pe intreaga perioada de derulare a imprumutului. Garantia se constitutie din ipoteca asupra imobilului. Documentele necesare: buletinul clientului si al unui posibil garant, documentele de propeitate ale imobilului, documente cadastrale si de intabulare, extras de carte funciara, certificat fiscal, precontract de vanzare-cumparare, copii ale contractelor de credit, acordul bancii, extras de cont unde vor fi livrati banii obtinuti.

Pentru fiecare din aceste tipuri de credite poti aplica online, completand un formular simplu: nume, prenume, telefon, email, oras, suma credit. Aplicati online si asteptati sa fiti contactat de un consilier al Claret Euroo Credit IFN SA.
Custom Search