Pagini

sâmbătă, 2 august 2014

Eurocredite rapide, traditionale ori sociale

IFN-ul Euro Credit acorda iimprumuturi in conditii de dobanda redusa


Imprumuturi rapide, traditionale si sociale, acestea sunt cele trei categorii de produse pe care firma non-bancara Euro Credit IFN le pune la dispozitie clientilor sai din judetul Dolj.

Fiind autorizata de BNR sa functioneze ca un IFN, Euro Credit si-a propus totusi sa ramane o organizatie nonprofit, dand posibilitatea clientilor de a se imprumuta cu dobanda foarte mica.

Caracteristicicile acestor eurocredite: dobanda fixa, rate egale, lipsa comisioanelor de orice fel.

Inainte de orice, societatea functioneaza pe principiul prudentei financiare, apoi pe credibilitate si suportul moral al clientiilor, fara de care creditul n-ar exista. Aceasta incredere intre clienti si societate iese in evidenta prin insasi situatia patrimoniala si financiara.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Imprumutul rapid pana la salariu oferit de Euro Credit IFN, nu este intrat in operatiile curente, deci nu este operational la data publicarii acestui articol.

Si totusi, daca doriti sa accesati un astfel de imprumut rapid pana la salariu, trebuie sa stiti ca puteti sa imprumutati o suma echivalenta cu 100% din venitul net lunar, insa, a carei valoare nu poate depasi 2500 de lei. Perioada de contractare este de maxim 30 de zile, la o rata a dobanzii de 5% pe luna, fara comisioane. Veniturile acceptate se incadreaza intr-o plaja larga, iar modalitatea de rambursare se face intr-o singura plata la finalul contractului de credit.

Pentru acest imprumut rapid pana la salariu, criteriile de eligiblitate sunt:

- varsta intre 18 si 70 de ani;
- vechime de minim 3 luni la locul actual de munca;
- existenta unor giranti.

Imprumutul traditional presupune acordarea unor sume maxime de 25.000 de lei, pe o perioada de 1-3 ani, la o rata a dobanzii de 9% pe an, credit acordat in lei, fara comision. Venitul acceptat se constituie din pensie ori salariu, iar rambursarea in avans nu impune plata altor comisioane.

Pentru acest credit traditional criteriile de eligibilitate sunt urmatoarele:

- sa ai o varsta cuprinsa intre 18 i 68 de ani;
- sa ai o vechime de minim 3 luni la actualul loc de munca;
- sa ai un venit disponibil de minim 500 de lei lunar net;
- sunt necesari giranti.

Gradul de indatorare acceptat este de 65% din venitul disponibil, iar dobanda acordata pentru fondul social este de 3% pe an pentru membrii care acceseaza un astfel de imprumut traditional.

In cazul imprumutului social, valoarea maxima merge tot pana la 25.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, la o rata a dobanzii real incasate de 18% pe an. Nu exista alte comisioane, iar rambursarea se face fara plata vreunului comision.

Pentru acest imprumut socialt conditiile de eligibilitate sunt urmatoarele:

- o varsta intre 18 si 68 de ani;
- o vechime de minim 3 luni la locul actual de munca;
- venitul net de 500 de lei lunar;
- este nevoie de giranti.

Gradul de indatorare in cazul imprumutului social este la fel ca si in cazul celui traditional, adica de 65% pe an,

De pa platforma online a sociatatii nebancare Euro Credit puteti dowmnloada o serie de documente utile, daca doriti sa accesati unul din imprumuturile de baza: cerere de inscriere, cerere de imprumut, angajament girant, adeverinta salariu euro.
Custom Search