Pagini

vineri, 29 august 2014

Promotie de credite rapide cu vacanta incluse

Credite promotionale la Leumi Bank, in perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2014


Credite rapide pentru PFA cu vacanta inclusa, va pune la dispozitie Leumi Bank, in perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2014, oferta fiind valabila pentru achiztia de sedii, pentru amenajarea de sedii, pentru achizitia de echipamente ori achizitia de autovehicule.

Contractele incheiate in perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2014 la creditele rapide pentru PFA la Leumi Bank iti aduc in dar o vacanta de 8 zile, 7 nopti de cultura si relaxare pe Coasa Licia, pentru tine si inca un prieten.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Banca suporta urmatoarele cheltuieli:

- transportul cu avionul, atat dus cat si intors, intre Bucuresti si Antalia;
- transperul de la si spre aeroport;
- cazarea la hoteluri de 5 si 5 stele, cu mic dejun inclus;
- excuersii zilnice in diverse locatii turistice de interes din Turcia cu un ghid autorizat.

Partenerul din turism al bancii Leumi, Premio Travel se ocupa ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de vis si sa simtiti din plin gustul acestei promotii cu adevarat tentante.

Contractand un credit pentru profesii liberale de la Leumi si beneficiati de un concediu in Turcia. Puteti aplica online pentru credit.

Formularul online prin care puteti sa va inscrieti la aceasta oferta de creditare cu vacanta inclusa, contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, e-amil, telefon, judet, interval orar in care doriti sa fiti contactat. Aplica pentru un credit rapid online pentru PFA de la Leumi Bank si veti trai clipe de vis pe coasa Licia, in Turcia, beneficiind de 7 nopti in camera dubla, cu mic dejun inclus.

Zilele de vacanta au urmatoarea destinatie:

- ziua 1: sosirea si acazare;
- ziua 2: biserica Sf. Nicolae;
- ziua 3: Licia;
- ziua 4: Efes;
- ziua 5: Pamukkale - castelul de bumbac;
- ziua 6: Hierapolis;
- ziua 7: Antalya;
- ziua 8: zborul de intoarcere.

De asemenea, nu uitati ca de la Leumi se pot imprumuta si persoanele fizice, produsele recomandate fiind in acest caz: creditul pentru amenajare si cardul de salariu.

De asemenea, pentru persoanele fizice mai exista si variantele de credit de consum cu ipoteca si serviciul direct debit.
Custom Search