Pagini

sâmbătă, 9 august 2014

Romanii din Spania se pare ca vor avea "Providentul" lor

Imprumuturi nebancare urgente de la Provident vor putea accesa si romanii din Spania in 2015


Un anunt oficial al reprezentantilor Provident ne informeaza ca societatea nebancara se va extinde si in Spania, incepand din ianuarie 2015.

Provident face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), grup ce si-a anuntat intentia de a-si extinde activitatea si in Spania, sperand acestia ca vor patrunde in acest fel pe cea mai mare piata.

In prezent Provident functioneaza in Romania si in Bulgaria, iar ultima strategie de piata a grupului financiar pare sa fi dat roade, atat timp cat s-au inregistrat credteri de cca 16% pe primul semestru din 2014 comparativ cu cel anterior din 2013.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Provident ofera in prezent imprumuturi rapide la domiciliu, iar din acest an si-au extins portofoliul de activitate la credite ceva mai mari, acordate pe un timp mai indelungat. Aceste schimbari corelate si cu campaniile sustinute din acest an se pare ca au dat roade, avand in vedere cresterile inregistrate de companie.

Se pare ca reprezentantii Provident au in vedere ca in viitorul apropiat sa introduca in piata imprumuturile nebancare cu rambursari lunare (actual imprumuturile rapide la domiciliu au o rambursare exclusiv saptamanala).

In anul 2014, Provident a acordat imprumuturi de 668,4 milioane de euro (primul semestru al acestui an), fapt ce semnifica o crestere importanta fata de anul anterior.

Chiar daca la nivel de perceptie romanii sunt inca destul de reticenti la imprumuturile Provident, totusi, societatea s-a mai umanizat, a venit parca mai aproape de omul de rand, si nu doar cu acordarea imprumutului (care era de-o apropiere aproape nefireasca), ci mai ales cu planul de rambursare mai flexibil din ultima vreme.

Provident este in Romania una din cele mai importante societati nebancare, avand peste 850 de angajati si peste 4200 de agenti independenti, adica acei reprezentanti teritoriali ce fac posibil derularea imprumuturilor rapide la domiciliu.

International Personal Finance este un grup financiar foarte important, doar daca ne gandim ca se gaseste printre primele 250 de comani internationale listate la Bursa din Londra.

Se pare ca Provident si-a "desemnat" trei romani care sa se ocupe de deschiderea operatiunilor din Spania, si pentru a face posibila inceperea efectiva a activitatilor de acordare a creditelor incepand din ianuarie 2015.
Custom Search