Pagini

duminică, 21 septembrie 2014

Credit de bunuri adaptat sezonului

Toamna este momentul achizitionarii de bunuri, deci, a cheltuielii banilor. Echilibrati-va veniturile cu un credit nebancar de la TBI Credit.


Pentru ca toamna aduce cheltuieli destul de mari, incepand cu cele aferente perioadei de inceput de an scolare, la cele necesare achizitionarii materiei prime pentru realizarea conservelor pentru iarna si incheiand cu achizitia de aparate casnice ori cu reparatia celor vechi, ne-am propus astazi sa va facem cunoscut un imprumut rapid de achizitie bunuri, pe care TBI Credit IFN il ofera clientilor sai.

Stim cu totii ce inseamna sa nu-t ajunga banii pntru a achizitiona obiectul dorit, de aceea, ne-am gandit sa va oferim informatii despre modul in care puteti sa faceti rost de o suma de bani pe care s-o utilizati in aceasta directie.

Despre ce este vorba cu acest credit de bunuri de la TBI Credit? Discutam de un imprumut simplu si rapid ce poate sa asigure confortul necesar pentru tine si familia ta.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Pentru ca viata se schimba, obiceiurile se schimba si chiar si tu te schimbi, dorindu-ti imbunatatirea confortului de la an la an, TBI Credit iti ofera posibilitatea unei schimbari reale, punandu-ti la dispozitie creditul de bunuri, prin care tu iti poti cumpara aparatura multdorita intr-un mod flexibil.

Iata si care sunt avantajele acestui credit de bunuri marca TBI Credit:

- rapiditatea de acordare;
- lejeritate in acodare;
- intelegere - se pot imprumuta chiar si pensionari pe caz de boala;
- se accepta ca varsta maxima sa fie de 75 de ani, un lucru rar intalnit la institutiile financiare;
- nu se solicita avans;
- TBI Credit are peste 1000 de magazine partenere, deci tu ai o mare posibilitate de a alege;
- se finanteaza aproape orice bun, daca clientul aduce o factura proforma aferenta.

Cei ce acceseaza acest credit rapid, trebuie sa stie ca pot obtine sume maxime de pana la 5000 de euro, pe o perioada de maxim 5 ani.

Conditiile de accesare a imprumutului:

- o vechime la ultimul loc de munca de minim 3 luni;
- varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani;
- venitul minim lunar acceptat este, in cazul salariatilor, salariul minim pe economie, iar in cazul pensionarilor, suma de 350 de lei.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit de bunuri:

- copie dupa buletin;
- cerere de credit (tip TBI Credit);
- adeverinta de venit (tip TBI Credit), ori in cazul pensionarilor, ultimul talon de pensie in original;
- acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ca exemplu de calcul pentru un credit de achizitie bunuri: pentru suma imprumutata de 10000 de lei pe p perioada de 3 ani, comisionul de analiza dosar este de 480,25 de lei, rata lunara fiind de 450,66 lei, caz in care dobanda anuala efectiva are o valoare de 34,70 lei, totalul de plata ajungand in final la 16223,86 lei.
Custom Search