Pagini

luni, 15 septembrie 2014

Creditul rapid pentru studii

Pentru inceptul de scoala, creditul de studii de la BRD este foarte potrivit


BRD ofera clientilor sai creditul pentru studii, cu posibilitatea accesarii online, pentru ca tu sa te bucuri de educatia ta si a celor dragi tie.

Incepe scoala in ritm alert, accesand online un credit pentru studii, astfel incat proiectele tale din domeniul educatiei, indiferent de nivelul dorit, sa fie duse la bun sfarsit. Poti sa primesti finantare in lei sau in euro, pe o perioada de pana la 10 ani, fara garantii sau daca preferi pe o perioada de 20 de ani, cu garantie imobiliara.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Avantajele creditului de studii de la BRD:

- finantare rapia, de pana la 15.000 de euro, fara garantii ori de pana la 100.000 de euro, cu garantie imobiliara;
- nu este nevoie de avans;
- poti beneficia si de o perioada de gratie de pana la 6 luni, daca asta iti doresti, perioada in care ai de platit doar dobanda si comisioanele.

Creditul pentru studii iti pune la dispozitie o suma de bani in lei sau euro, pe o perioada de 10 ani fara garantii ori de 20 de ani, cu garantii imobiliare.

Pentru acest tip de imprumut se solicita o gama larga de venituri: salariale, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, etc. Daca doresti o suma mai mare de bani, poti sa cumulezi veniturile a maxim 3 co-debitori.

Pe intreaga perioada de derulare a creditului pentru studii, vei incheia o asigurare de viata, pentru linistea ta si a familiei tale in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute. Politele de asigurare se incheie in momentul semnarii contractului de credit, pentru perioada de creditare, plata efectuandu-se lunar.

Pentru a accesa un credit de studii trebuie sa completezi un formular online si sa astepti sa fi contactat de banca, lucru care se va petrece intr-un timp foarte scurt. Poti de asemenea sa suni la serviciliu MyBRD contact si sa obtii o preacceptare a cererii tale de imprumut. De asemenea, te poti adresa oricarei unitati BRD pentru depunerea dosarului de credit.

Iata si cateva exemple de calcul pentru creditul pentru studii:

- daca accesezi un imprumut de 850 de lei, pe 6 luni, la finalul celor 6 luni vei plati in total 978,44 lei, aceasta suma fiind alcatuita din imprmutul de baza de 850 de lei, din dobanda - 16,19 lei, din asigurari - 2,69 lei si dintr-un comision in valoare de 109,56 lei. Ratele lunare vor fi urmatoarele: 1 - 139,76 lei, 2 - 140,52 lei, 3 - 141,28 lei, 4 - 142,04 lei, 5 - 142,81 lei, 6 - 143.59 lei.

Pentru mai multe informatii, accesati platforma online https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/credite-personale/creditul-pentru-studii.

De asemenea, la BRD gasiti si alte tipuri de imprumuturi. Daca doriti unul foarte lejer, puteti sa apelati la diviza nebancara BRD Finance, unde veti obtine foarte rapid un credit, fara batai de cap, este adevarat ca este mai scump decat la banca, insa, cerintele sunt mult mai reduse.
Custom Search