Pagini

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Si totusi exista credite fara adeverinta de venit!

Exista speranta si pentru cei ce nu pot aduce o adeverinta de venit drept buna-credinta in accesarea unui credit


Adeverinta de venit a ajuns o sperietoare pentru o parte din clientii imprumuturilor. Multi dintre cei ce vor sa acceseze un credit nu doresc sa prezinte o adeverinta de venit, pentru ca multi dintre ei au restante la alte credite mai vechi, propriri pe salariu, etc.

Deci, motivul principal pentru care multi romani nu doresc sa prezinte o adeverinta de venit este acela ca multi dintre ei sunt restantieri, rau-platnici, cu un scoring negativ in Biroul de Credit.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Creditele rapide pentru restantieri sunt si ele foarte cautate, iar aceasta solicitare echivaleaza cu lipsa adeverintei de venit din motivul specificat mai sus.

Ei bine, haideti sa acceptam ca exista si oameni cu probleme, sa acceptam ca exista foarte multi restantieri in Romania, sa acceptam ca sunt oameni care nu pot oferi o adeverinta de venit si mai ales, haideti sa vedem ce posibilitate de a accesa un imprumut au acesti oameni.

Exista doua tipuri de imprumuturi catalogate drept "pentru restantieri": creditele cu garantie imobiliara si creditele cu dobanda mare practicata de cateva IFN-uri noi aparute in piata.

Cand vine vorba de credite cu garantie imobiliara, aici nu incape vorba de adeverinta de venit, singura solicitare din partea institutiei financiare fiind actele imobilului adus drept garantie. Un exemplu in acest sens este Easy Credit, un IFN cu experienta deja in piata romaneasca de gen.

In privinta creditelor permisive acordate de unele societati nebancare noi din piata (vezi Credius, Ferratum) sau unele vechi (vezi iCredit), aceste societati acorda imprumuturi doar cu buletinul,. fara adeverinta de venit, insa, solicita un extras de cont si pun si o limita minim de venituri. Este adevarat ca aceasta solicitare de venit minim cam vine in contradictie cu lipsa adeverintei de venit, insa, exista in definitiv si alte modalitati de a demonostra ca ai un venit lunar constant, nu doar printr-o adeverinta de venit.

Deci, da, se poate si fara adeverinta de venit, insa, costa. De exemplu la Credius, diferenta de la un credit fara adeverinta de venit la unul cu adeverinta de venit este de 10% in "favoarea" celui fara adeverinta.

Mai exista o societate nebancara, una relativ noua in piata, IFN Extra Finance, societate ce acorda credite cu valori mici, de la 200 la 2000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de zile, cu o dobanda de 1% pe zi. Penalizarea pentru cei ce nu-si ramburseaza la timp imprumutul este de 3% pe zi. Cum ziceam mai sus, costa sa te imprumuti fara adeverinta de venit.
Custom Search