Pagini

duminică, 12 octombrie 2014

Credite online de vacanta

Daca n-aveti bani pentru vacanta de iarna, puteti sa accesati un credit online pentru a va rezerva cazarea dorita


Se apropie cu pasi repezi iarna, iar ofertele de vacanta pntru Romania incep sa se imputineze, pentru ca, dupa cum bine stiti, incepand cu finalul vacantei de vara, oamenii incep sa-si rezerve locurile pentru sezonul de iarna. Ca sa nu ratati startul din cazua lipsei finantarii, va propunem sa va ganditi la un imprumut rapid, fara batai de cap, imprumut ce poate fi accesat online in mod simplu, urmand pur si simplu 4 pasi.

Crediul online de la Cetelem este special conceput pentru ca tu sa nu-ti faci griji de finantare, ci doar de cat de bune vor fi conditiile in pensiune unde iti vei petrece revelionul.

Pentru accesarea unui astfel de imprumut trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi: sa realizati o simulare, pentru a cunoaste care sunt costurile efective ale imprumutului, sa completati formularul online, sa printati documentele completate si cele solicitate de finantator si sa trimiteti acest documente printate.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Chiar daca acest credit marca Cetelem nu este unul special conceput pentru a-ti finanta o vacanta, noi am ales aceasta varianta dintr-un motiv foarte simplu, este unul din cele mai ieftine imprumuturi rapide nebancare din piata ce poate fi obtinut intr-un timp scurt, fara batai de cap.

Dupa ce ai facut solicitarea online, raspunsul o sa-ti vina aproape instant, deci, tu vei stii de la inceput daca ti-e aprobat sau nu creditul. In consecinta, stii daca mergi mai departe cu planurile tale pentru vacanta de iarna, sau nu.

De exemplu, daca soliciti un imprumut de 2000 de lei, pe o perioada de 12 luni, rata lunara este de 192,30 lei, deci, practic tu vei plati la finalul anului (cat tine contractul de credit) suma de 2307,6 lei. Deci, costul efectiv al imprumutului tau este de 307,6 lei. Va spune ceva aceasta suma? Sigur! Pentru ca multi dintre dumneavoastra stiu ca imprumuturile nebancare inseamna niste dobanzi mult mai mari, deci, niste costuri uriase in final. Aici discutam de un cost rezonabil, ceea ce ne-a determinat si sa va recoandam aceasta obtiune de finatare chiar si pentru a va rezerva o locatie pentru vacanta de iarna.

Actele de care vei avea nevoie:

- copie dupa actul de identitate;
- adeverinta de venit ori fluturas de salariu pentru angajati, cupon de pensie pentru pensionari, ori alte documente specifice pentru PFA;
- un document din care sa reiasa ca locuiti la adresa specificata in buletin (eventual o factura de utilitati);
- un extras de cont unde veti primi banii;
- fisa fiscala pentru anul precedent.

De retinut ca pentru angajati, trebuie sa aveti o vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca, iar varsta eligibila este cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Daca n-ai timp de formularele online, de la Cetelem poti solicita un credit chiar si prin telefon. Indiferent de panurile tale, fie ca vrei sa-ti renovezi casa, sa plezi in vacanta, ori sa-ti cumperi o masina noua, tu poti obtine o pre-aprobare a unui credit in 10 minute. Cat este dobanda anuala efectiva? Este de doar 9,8%! Este adica, "oau" pentru un imprumut nebancar si rapid pe deasupra. Daca n-ai bani sa dai un telefon, poti completa formularul online si un reprezentant Cetelem te va contacta pentru a-ti da toate detaliile necesare.

Completarea formularului online de accesare a unui imprumut nu are de ce sa dureze mai mult de 10 minute, deci, practic, poti obtine finantarea chiar daca esti in contratimp cu ofertele pentru o vacanta de iarna de vis.
Custom Search