Pagini

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Credite online fara efort

Extrasimplu si rapid poti sa iei un imprumut online in conditii lejere


IFN Extrasimplu te imbie cu un credit destept, usor de accesat, tu putand astfel sa folosesti banii pentru planurile tale, accesand un credit in trei pasi. De acum este extrasimplu de soliciti o suma de bani.

Atunci cand ai nevoie foarte mare de bani, poti sa apelezi la un credit de nevoi personale de la IFN Extra Finance SA. Exista o serie de avantaje de care tu poti beneficia, cea mai semnificativa fiind cea de acordare rapida, deci, in cazul in care ai nevoie urgenta de bani, poti sa apelezi cu incredere la aceasta societate.

Ce suma poti imprumuta?

Poti sa soliciti sume de bani cuprinse intre 350 de lei si 2000 de lei, pe perioade cuprinse intre 5 si 45 de zile. Dobanda este fixa si are o vaoare de 20 de lei pe zi.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Care sunt pasii accesarii?

- pasul 1: completezi formularul online (retine ca vei avea nevoie pentru completare de o copie dupa buletin si un extras de cont, aceste documente pof di salvate ca PDF ori JPG, cu o dimensiune maxima de 3MB pentru fiecare document in parte; pentru a fi contactat in ziua in care soliciti creditului, trebuie sa completezi formularul pana in ora 17;

- pasul 2: completeaza formularul cu datele despre veniturile tale si informatiile despre angajator si upload-ezi si o copie scanata dupa extrasul de cont;

- pasul 3: semnezi contractul de credit si urmeaza sa primesti bani direct la tine in cont.

Avantajele acestor credite rapide online extrem de simple:

- sume usor de accesat;
- ai timp 45 de zile sa rambursezi banii;
- aprobarea ultrarapida;
- dobanda este fixa, fara posibilitate de a se modifica pe parcursul derularii contractului;
- nu exista comisioane;
- este usor de rambursat.

Poti sa accesezi online un credit de la IFN Extra Finance SA, in cel mai simplu mod posibil, iar daca ai documentele mentionate mai sus la indemana, toti pasii accesarii n-ar trebui sa-ti ia mai mult de 15 minute.

Conditii minime de creditare:

- varsta minima de 18 ani;
- un venit stabil;
- un card bancar unde sa primesti veniturile tale lunare (salariu, pensie, alte venituri);

Documentele minime necesare:

- copie dupa buletinul de identitate;
- extras de cont (de unde se verifica faptul ca primesti un salariu lunar, deci niste venituri constante permanente);


IFN Extra Finance este o societate nebancara ce functioneaza dupa o autorizare a BNR, creditele pe care le acorda sunt cele pentru persoane fizice, adica credite de nevoi personale cu ipoteca, dar si credite pentru persoane juridice, caz in care discutam de factoring si scontare.

Variantele produselor financare pe care le gasiti la aceasta firma nebancara: credit de nevoi personale, de refinantare, de achizitii imobiliare, factoring si scontare, creditul extrasimplu (sume mici de bani pe termen scurt) fara ipoteca.
Custom Search