Pagini

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Experimenteaza creditele simple

Credite rapide simple de nevoi personale cat ai zice "buna ziua"


De acum este simplu sa iei un credit de nevoi personale daca ai un venit lunar constat si planuri in derulare.

Poti sa iei un imprumut rapid cat ai zice "Buna ziua", Simplu Credit iti ofera posibilitatea de a accesa suma de bani de care ai nevoie intr-un mod foarte simplu, rapid si transparent.

Orice urgenta ai avea, Simplu Credit iti ofera suma de bani dorita pentru ca tu sa scapi de griji (ai o urgenta medicala, trebuie sa platesti o amenda, ai intarziat cu plata facturilor, nu ti-ai imbracat copilul de iarna, n-ai platit gradinita, vrei sa-ti cumperi centrala ori o masina de spalat noua).

Cu un minim de documente si o birocratie redusa, in mod rapid, adica in 24 de ore de la solicitare, poti obtine banii doriti fara batai de cap.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Simplu Credit iti ofera flexibilitate si atentie dedicata, astfel incat tu sa intelegi toate detaliile creditarii si sa te bucuri de investitia pe care ai de gand sa o realizezi.

In mod onest vei beneficia de rate fixe, comisioane la vedere si costuri transparente, nu vei avea parte de surprize neplacute pe perioada derularii creditului.

Accesarea unui imprumut poate fi facuta apeland la unul din telefoanele cu tarif normal (0214048292, 0214048295, 0214048295) ori puteti sa accesati online in mod simplu si rapid.

Documentele de care aveti nevoie:

- copie dupa buletin;
- dovada de venit: fluturas de salariu , adeverinta de venit, cupon de pensie.

Acestor documente le veti adauga si un acord Birou de Credite. De retinut ca adeverinta de venit o puteti descarca de pe platforma online Simplu Credit.

Costurile asociate acestor credite:

- pentru un imprumut de 1000 de lei pentru 12 luni, rata lunara este de 100,59 lei, iar comisionul de acordare de 150 lei, la un venit net lunar de 1000 lei;
- pentru o suma de 2000 de lei contracta penru 12 luni, considerand un venit net lunar de 1000 de lei, rata lunara este de 193,17 lei, iar comisionul de acordare de 150 lei;
- - pentru un credit de 3000 de lei pe o perioada de 12 luni, la un venit net lunar de 1000 de lei, rata lunara ajunge la 285,76 lei, iar comisionul de acordare este tot de 150 lei.

De acum te poti imprumut la Simplu Credit si pana la urmatorul salariu sau pensie, deci pe o perioada scurta de timp. Sumele acordate prin acest produs de creditare pe termen scurt sunt de maximn 500 de lei. De exemplu, daca doresti un imprumut de 500 de lei, pentru 30 de zile, considerand ca ai un venit mediu de 500 lei, suma totala pe care o vei avea de rambursat va fi de 859,52 lei, adica veti plati in plus 359,52 lei pe langa cei 500 de lei imprumutati. Acest credit pana la salariu are o dobanda anuala efectiva de 484,02%.

Daca n-ai credit pe cartela, poti sa lasi numarul de telefon in formularul online de pe platforma Simplu Credit si vei fi sunat de un reprezentant al societatii nebancare. Poti aplica, de asemenea, completand formularele online puse la dispozitie pe site-ul IFN-ului. 
Custom Search