Pagini

marți, 18 noiembrie 2014

Casa de Amanet Briliant IFN

Oferte avantajoase la aurul de 14 si 18k doar la Casa de Amanet Briliant IFN


Casa de Amanet Briliant IFN face parte din Federatia Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase Diamond-Gols, detinand autorizatie de functionare pentru tranzactii cu metale pretioase si alte aliaje ale acestora, aturozizatie emisa de ANPC.

De curand, Casa de Amanet Briliant IFN ofera imprumuturi nebancare cu garnatii constand in metale pretioase, pietre pretioase, aliaje ale acestora si alte obiecte de valoare. Imprumuturile sunt acordate pe termen scurt, comisionul situandu-se intre 0,3 si 1%.

Din serviciile prestate de Casa de Amanet Briliant IFN, enumeram, cele de cumparare aur, electronice, monede, tablouri, ceasuri, etc.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Oferta actuala de pret pentru aur de la Casa de Amanet Briliant IFN este urmatoarea: 73 de lei pentru gramul de aur de 14k si respectiv 93 de lei pe gram, pentru aurul de 18k.

Cum se procedeaza pentru a obtine un imprumut urgent de la casa de amanet?

Mergi cu obiectele de valoare acceptate de respectiva casa de amanet, acestea iti vor fi evaluate de reprezentantii societatii. Urmeaza sa ti se prouna valoarea imprumutului, in conditiile ce vor fi stabilite printr-un contract. Obiectele pe care dumneavoastra le lasati drept amanet va suntr pastrate intr-un mod securizat, garantat de Casa de Amanet. Programul casei de amanet este de luni pana duminica intre orele 8 si 22, timp in care un reprezentant al societatii va poate oferi informatii suplimentare la numarul de telefon: 0723743610.

Daca ati solicitat un imprumut si se apropie data scadenta, dar nu ai banii necesari pentru a-ti rascumpara obiectele amanetate, poti prelungi contractul de credit, fara costuri suplimentare. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la punctul de lucru si sa inchei un nou contract transparent, in care comisionul va fi scris pe prima pagina, prelungirea efectuandu-se pe o perioada de maxim 30 de zile. Contractul se poate prelungii nelimitat.

Asa cum aminteam mai sus, Casa de Amanet Briliant IFN primeste drept gaj obiecte din aur, electrocasnice, monede, tablouri, ceasuri, etc.

In privinta electrocasnicelor, sunt acceptate smarphonuri, laptop-ui, tablete, PC-uri, televizoare LED ori Plasma, aparate foto digitale, etc.

Ceasurile sunt si ele acceptate la casa de amanet, printre marcile de ceasuri acceptate regasindu-se: Rolex, Cartier, Breitling, Audemars, Piguet, Bvlgari, Chopard, Hublot, Vacheron, Constantin, etc.
Custom Search