Pagini

marți, 6 ianuarie 2015

Credit de nevoi personale de an nou

Banca Transilvania deschide anul 2015 cu bucurie in familie


Oferta de credite de nevoi personale Practic BT vine cu o dobanda foarte avantajoasa pentru clientii Bancii Transilvania.

Pentru ca sarbatorile ne lasa de obicei cu buzunarele goale, ne-am propus astazi sa va sugeram cateva variante optime de a face rost de banci, in mod eficient, fara a va indatora excesiv pe perioade lungi.

Unul din cele mai rentabile imprumuturi din piata este cel oferit de Banca Transilvania, produs denumit sugestiv - Practic BT. Aceasta clasa de credite este una destinata nevoilor imediate, nevoilor familiare de zi cu zi.

Creditul de nevoi personale Practic BT, iti poate aduce o suma de pana la 20 de mii de euro, echivalent in lei, pe o perioada de pana la 5 ani de zile. Pentru acest imprumut nu este nevoie de avans, iar comisionul de gestiune este 0, deci, beneficiati de un plus evident inca din start.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Costul imprumutului poate fi mai mic, daca salariul il incasezi prin Banca Transilvania, caz in care dobanda este de doar 9,7%. Daca nu primesti azstfel salariul, dobanda va fi de 10,7%, tot o dobanda acceptabila, din punctul nostru de vedere, comparativ cu alte produse de gen.

Alte costuri ce intervin: 200 de lei comision de analiza, si de la 0,5 la 1% comision de rambursare, in functie de acelasi criteriu enuntat anterior, anume, daca primiti sau nu salariul prin  Branca Transilvania.

Spre exemplu, pentru un credit in valoare de 89946 lei, veti avea de plata lunar timp de 5 ani 1998 lei, daca incasati salariul prin BT, ori o rata de 1942 lei, daca nu incasati salariul prin BT.

Pentru a obtine imprumutul trebuie sa ai venituri permanente, sa nu ai restante la alte credite, sa fi cetatean roman si sa nu depasesti varsta de 70 de ani la finalul contractului de imprumut.

Documentele necesare aplicarii la acest produs financiar sunt urmatoarele:

- adeverinta de salariu tip pe care o puteti descarca de pe site-ul oficial Banca Transilvania;
- fisa fiscala pe anul anterior;
- contractul individual de munca inclusiv ultimul act aditional, daca e cazul;
- buletinul de identitate;
- certificatul de casatorie, daca e cazul.

Pentru a intra in posesia imprumutului, trebuie sa ai minim 9 luni de zile lucrate in anul anterior la locul de munca actual, iar majorarile de salariu sa nu fie mai mari de 20% fata de anul precedent.

Pentru acest credit de nevoi personale Practoc BT puteti aplica online completand un simplu formular cu datee dumneavoastra de identificare si de contact.
Custom Search