Pagini

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Credite nebancare rapide pentru restantieri 2015


2015 va fi anul in care restantierii bancilor vor apela masiv la imprumuturile nebancare.


Credite nebancare rapide pentru restantieri vor avea o mare cautare in 2015, odata cu devalorizarea puternica a leului si incapacitatea de plata a ratelor la creditele bancare ipotecare.

Stam prost cu francul elvetian, stam prost cu dolarul, ba chiar si cu euro, desi cu euro ar trebui sa stam olecuta mai bine, avand in vedere "promisiunile" BCE de aflux masiv de euro in piata. BCE ne promite cca 60 miliarde euro in plus pe piata, lunar. Deci, in mod normal, leul ar trebui sa zburde pe langa moneda europeana, insa, n-ai sa vezi.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Acesta este anul neutru din punctul de vedere al alegerilor, deci, este anul in care sunt platite costurile alegerilor, deci, vom avea autostrazi pe paine si studii multe. Sa nu ma intelegeti gresit - n-am nimic impotriva autostrazilor, mi-am amintit de un reportaj la TV despre autostrada Transilvania. Pe un tronson al acesteia, la cca 2 luni de la recepetia finala a lucrarilor au aparut niste falii cu o deschide de cca. 10-20 cm, pe o lungime semnificativa. Constructorul ne spunea zambitor ca de vina or fi alunecarile ori tasarile obisnuite in acest caz. Sa ma enervez? Sa ma intreb de ce mai era in libertate acel om? In fine, traim in Romania si asta ne ocupa gandurile.

Revenind la creditele nebancare rapide pentru restantieri, spuneam ca in 2015, vor fi printre cele mai cautate produse financiare.

De ce? In primul rand din cauza restantelor mari ce se vor inregistra la creditele ipotecare, fapt ce va determina bancile sa raporteze o serie de cetateni in Biroul de Credit, acestia aparund de atunci cu un scoring negativ, deci, vor fi catalogati ca restantieri ori rau-platnici.

Daca esti restantier si raportat la Biroul de Credit, vei obtine foarte greu un imprumut. In fapt , singurele produse financiare pe care le poti accesa sunt creditele rapide nebancare, adica acele produse care au o lejeritate mai mare, niste cerinte mai usoare.

Evident, totul are un cost, cu cat imprumutul este mai lejere, cu atat costul este mai ridicat.

Haideti sa vedem si care sunt institutiile la care poti apela in 2015 pentru a obtine credite nebancare pentru restantieri:

- Viva Credit, ofera credite rapide pana la salariu, bani ce-i poti obtine chiar si in 60 de minute de la accesare. Poti sa completezi formularele online, nu ti se solicita nici garantii si nici giranti.

- Extra Simplu IFN, o societate non-bancara ce iti ofera bani chiar daca esti restantier. De la ei poti obtine sume intre 100 si 2000 de lei, iar solicitarea pentru imprumut o poti face tot online, deci, simplu si rapid. Banii ii primesti in contul tau bancar, costurile asociate imprumutului sunt fixe, fara posibilitatea de a varia pe parcursul contractului.

- Avantaj Expert Credit, este o societate ce-ti ofera imprumuturi rapide cu valori intre 500 si 5500 lei, pe perioade intre 6 si 22 luni. Ca sa iei un imprumut de la ei, trebuie sa ai o varsta intre 21 si 70 de ani si sa ai venituri permanente salariale ori din pensie, dar sunt acceptate si veniturile din activitati independente. Exista doua variante de creditare, in functie de modul in care primesti banii si gestionezi imprumutul, este varianta de primire a banilor intr-un cont, ori de gestionare la domiciliu.

- Fast Finance IFN SA este o alta societate nebancara ce ofera bani restantierilor. De la ei poti sa aplici pentru creditul Fulger ce-ti poate aduce sume intre 100 si 3000 de lei. Conditiile de eligibilitate: varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si sa primesti banii intr-un cont la o banca din Romania. Aceste necesare: buletinul si un extras de cont bancar. Obtii banii intr-un interval de la 3 la 24 de ore de la solicitate.

Deci, se poate, dar e scump. aceasta este concluzia vis-a-vis de acordarea creditelor rapide nebancare pentru restantieri.

Pe langa acest fapt evident, va mai spun unul: daca este nevoie neaparata, poti sa te imprumututi, insa, in niciun caz nu trebuie sa rostogolesti imprumutul, pentru ca atunci vei vedea cu adevarat ce inseamna sa platesti. Deci, iei un credit si il inchei in conditiile contractuale.
Custom Search