Pagini

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Credite nebancare rapide si ieftine

BRD Finance ofera clientilor sai credite de nevoi personale ieftine, in mod rapid si simplu.


Daca vreti sa duci la indeplinire planurile propuse, o poti face apeland la un imprumut nebancar sigur, ieftin si deosebit de rapid, pus la dispozitie de BRD Finance, membra a Groupe Societe General alaturi de BRD.

Bucura-te de momente cu adevarat unice, indeplineste-ti visele, calatoreste si fa-ti o vacanta de vis pentru tine si pentru intreaga familie, renoveaza-ti apartamentul ori casa, cumpara-ti mobila multvisata ori chiar masina de vis, poti chiar sa te perfectioneze prin intermediul unui curs in domeniul dorit. In fine, optiunile sunt nelimitate, iar BRD Finance ti le prezinta cu titlul de oferta de credite de nevoi personale cu o dobanda foarte mica.

Avantajele acestei oferte: simplitate, flexibilitate, rapiditate si nu in ultimul rand multimirea clientului.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Sumele ce pot fi imprumutate variaza intre 3.000 minima si 100.000 lei maxima, iar perioada de contractare poate urca pana la 5 ani.

Pe aceste vremuri instabile, avantajul major al acestor imprumuturi este dat de dobanda fixa pe intreaga perioada de derulare.

Un alt punct pozitiv il remarcam la rapiditatea de accesare, totul realizandu-se pe loc, in cel mult 3 ore.

Daca suma pe care o imprumuti variaza intre 3 si 10 mii lei, dobanda pe care o ai de platit este de 18,9%, pe o perioada cuprinsa intre 12 si 24 luni, iar daca suma imprumutata variaza intre 10 mii si 100 mii lei, atunci dobanda ajunge la 9%, pe perioade de la 12 la 60 de luni. La aceste costuri se mai adauga 200 de lei, comisionul de analiza dosar, se mai adauga un comision de administrare intre 0,5 si 1% in functie de sumele imprumutate si o asigurare optionala de viata ce se aplica la soldul creditului.

Pentru a accesa aceste credite nebancare rapide BRD Finance, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani.

Documente pentru eligibilitate:

- bultinul
- documente care sa-ti justifice veniturile: adeverinta de salariu pentru salariati si adeverinta privitoare la veniturile declarate autoritatilor fiscale ori talonul de pensie, in cazul pensionarilor.

Exemple de calcul:

- pentru un imprumut de 3.000 lei, contractat pe o perioada de 12 louni, valoarea ratei lunare este de 313,38 lei, costul total al creditului ridicandu-se la 760,56 lei, deci, la finalul perioadei vei totaliza o valoare platita de 3760,56 lei, dintre care 3000 de lei imprumutati;

- daca suma are valoarea de 10.000 lei, imprumutata pe o perioada de 24 de luni, valoarea ratei lunare ajunge la 494,56 lei, valoarea totala platibila ajungand la 11869,44 lei, adica cu 1869,44 lei in plus fata de cei 10.000 lei pe care i-ai imprumutat.

Foarte important de retinut este ca la aceste calcule nu s-a luat in calcul valoarea asigurarii de viata, care este optionala, daca imprumutatul aduce un garant.

O veste foarte buna pentru anul 2015 este aceea ca puteti sa aplicati online 100% pentru aceste credite, completand un formular pus la dispozitie de BRD Finance cu urmatoarele rubrici: alege creditul (nevoi personale sau super util), suma solicitata in lei, CNP, nume, prenume, elefon, e-mail, starea civila, numar de copii in intretinere, strada, numar, scara, bloc, etaj, ap, localitate, judet, situatia locuintei, tip contract de munca, denumirea firmei angajatoare, date angajare (luna si anul), functia la locul de munca, venit lunar in lei, valoare rate alte credite. Dupa ce ai compeltate aceste campuri (vezi ca unele sunt optionale altele obligatorii), treci la incarcarea documentelor scanate: actul de identitate, adeverinta de salariu, adeverinta privind veniturile declarate autoritatilor fiscale, formular de credit. Toate aceste documnte scanate nu trebuie sa depaseasca 2 MB. Dupa ce ai factut acesti pasi, selectezi intervalul orar in care doresti sa fi contactat, iar daca doresti, poti lasa si un mesaj. Trimiti apoi formularul si astepti sa fi contactat.

Acestea fiind spuse si realizate, veti obtine credite nebancare rapide accesandu-le online, fara batai de cap. BRD Finance este o solutie sigura si rapida ce-ti pune la dispozitie imprumuturi corecte, la preturi accesibile.
Custom Search