Pagini

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Imprumut urgent de bani pana la salariu

Creditele rapide pana la salariu sunt derivate ale produselor financiare acordate de IFN-uri


"Credite rapide pana la salariu" este o formula magica inregistrata de Viva Credit ca produs propriu, drept pentru care detine si marca inregistrata pentru acest produs sau mai degraba pentru aceasta exprimare. In fine, lucrurile sunt neclare in aceasta privinta, cert este ca aceasta societate nebancara a fost prima care a introdus in Romania aceste imprumuturi nebancare.

Intre timp au aparut in piata tot felul de formulari pe acelasi subiect al creditelor rapide pana la salariu, care mai de care mai inovative, astfel incat sa nu se suprapuna peste marca inregistrata a celor de la Viva Credit.

Astfel, exista imprumutul de bani pana la salariu ori creditul urgent pana la salariu sau imprumuturi de bani pe termen scurt. Indiferent de modul de exprimare, caracteristicile sunt comune.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Astfel, exista cateva caracteristici comune tuturor acestor credite pana la salariu:

- timpul de acordare este scurt;
- sumele de bani imprumutate sunt mici;
- conditiile sunt printre cele mai lejere din piata;
- modul de accesare, indeosebi online sau prin SMS, face din aceasta clasa de imprumuturi una deosebit de facila.

Perioada de acordare a creditelor rapide pana la salariu variaza indeosebi intre 2 si 45 de zile, iar rambursarea lor are loc in general a doua zi dupa incasarea salariului de catre cel imprumutat.

Sumele de bani ce pot fi accesate variaza intre 100 si 2000 de lei, deci, este o varianta accesibila celor cu nevoi imediate de bani, dar cu venituri foarte mici.

Conditiile de accesare sunt in general lejere, singurele acte solicitate de societatile nebancare restrangandu-se la doua: buletin si un extras de cont de la o banca comerciala. Extrasul de cont se solicita in cele mai multe dintre cazuri, in ideea de a urmari anumite venituri lunare care intra in respectivul cont.

Modul de acordare al acestor credite rapide pana la salariu este majoritar prin intermediul mediului online, fapt ce le creste foarte mult rapiditatea.  Spre exemplu, cei de la Viva Credit promit un timp de acordare de 60 de minute, fapt inimaginabil acum cativa ani in mediul financiar din Romania.

Acum sa trecem la partea mai putin frumoasa a acestor imprumuturi pana la salariu, este vorba despre costurile lor foarte mari. Pe cat de facile si de lejere sunt, pe atat de scumpe. Uneori proportionalitatea este de-a dreptul incredibila, constanta (profitul in functie de riscurile asociate) pastrandu-se relativ constanta.

In fine, haidetati sa vedem la ce societati puteti apela pentru un credit rapid pana la salariu:

- Viva Credit: asa cum spuneam acest IFN are marca inregistrata pe aceasta clasa de imprumuturi, deci, sunt cei mai indreptatiti din piata sa aiba astfel de produse in portofoliu. De la ei poti solicita sume de la 100 la 1000 de lei, chiar si daca esti restantier.

- Ferratum: o societate non-bancara relativ noua in piata, ofera in fapt imprumuturi rapide carora le dau diferite nume sugestive (pana la salariu, urgente, online, fara acte, pe termen scurt, rapide, etc). Cei de la Ferratum acorda sume de pana la 1290 de lei, dar solicita sa ai 24 de ani so un venit permanent.

- Simplu Credit: un IFN ce acorda credite daca ai intre 21 si 70 de ani si 3 luni vechime, dar si un venit de 500 lei lunar. Sumele pe care le poti contracta variaza intre 100 si 500 de lei pe perioade de la 10 la 33 de zile.

- Extrasimplu: o societate nebancara ce acorda credite rapide in trei pasi. Poti imprumuta sume cuprinde intre 350 si 2000 lei, pe perioade de la 5 la 45 de zile. Pentru a solicita un credit pana la salariu de la Extrasimplu ai nevoie de buletin de identitate si de un extras de cont, iar daca ai pregatite scan-urile necesare, poti primi banii chiar in ziua accesarii in contul tau bancar.

Dupa cum observati, solutii sunt, variantele fiind destul de generoase, insa costurile se invart intre limite destul de apropiate si sunt destul de ridicate. In lume, aceste credite rapide pana la salariu sau "personal loans" sunt destul de prost vazute, ca sa ma exprim plastic. In Romania, fenomenul creditelor pana la salariu nu are o amploare ingrijoratoare. Noi va atragem atentia ca accesarea acestor imprumuturi trebuie facuta doar in cazuri de forta majore, cand aveti nevoie urgente de bani. Ele nu sunt niste produse financiare destinate unor mofturi sau placeri personale.
Custom Search