Pagini

duminică, 11 ianuarie 2015

Oferte personalizate de credite rapide

Credit24h ofera clientilor variante optime de imprumuturi rapide conform nevoilor fiecaruia


Credite rapide bancare simple si la obiect - aceasta este oferta simpla a Credit24h. O solutie de creditare in doar 24 de ore, iti poate aduce linistea de care ai nevoie, oferindu-ti conditii lejere de imprumut, accesibile dupa posibilitati, fara avans si fara giranti.

Daca ai nevoie de bani urgent, poti sa-i obtii apeland la Credit24h, oferta lor este una cat se poate de la indemana. Algoritmul de imprumut este unul extrem de simplu: obtii imprumutul in doar trei pasi.

Pasii de acordare ai imprumutului la Credit24h: suni, aplici si iei banii.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Creditele rapide de nevoi personale de la Credit24h se prezinta in mai multe variante, corespunzatoare unor nevoi generale, astfel:

- creditul expres: rapiditate, se impune cunoasterea destinatiei banilor, documentatia simpla, veniturile din salarii necesita 2 documente pentru justificare, anume adeverinta de venit si buletinul de identitate. In acest caz, venitul minim necesar este de 636 de lei.

- creditul lejer: un imprumut fara avans, fara giranti, cu 0 comision de administrare si 0 comision de rambursare anticipata. Acestei clase de credite rapide ii sunt necesare o gama mai larga de venituri.

- creditul vacanta: o finantare asigurata pentru orice dorinta ce-ti poate aduce un maxim de 20.000 de euro echivalent in lei, un comision 0 de administrare si o asigurare inclusa.

- creditul clasic: un imprumut pe care-l folosesti asa cum vrei tu, nu conteaza durata contractului de munca, dobanda poate fi fixa sau variabila, poti sa si refinanteti creditul daca doresti.

- creditul pensionar: o varianta personalizata de credite rapide destinate pensionarilor, cu o dobanda preferentiala, atat pentru cei cu pensia revizuibila cat si pentru cei cu pensia definitiva, o solutie de creditare rapida si comoda asa cum si-o doresc in fapt pensionarii.

Dupa cum observati, cele cinci clase de imprumuturi rapide de la Credit24h acopera cu brio o gama larga de nevoi ale cetatenilor carora le sunt adresate aceste produse financiare utile.

Oferta celor de la Credit24h este una simpla, fara formalitati complicate, fara documente justificate nenecesare.

De asemenea, nu trebuie sa fiti priceput la completarea documentelor ori la alte lucruri de gen, consultantii Credit24 sunt la dispozitia dumneavoastra cu orice doriti sa-i intrebati/apelati. Deci, nu va faceti griji in privinta eligibilitatii, lasati personalul specializat de la Credit24h sa verificie aceste amanunte.
Custom Search