Pagini

vineri, 27 februarie 2015

Credite bancare avantajoase in aceasta perioada

Top 10 cele mai avantajoase credite bancare, asa cum le-am vazut noi


Cand ai nevoie de bani si nu este nevoie sa-ti dai cu stangul in dreptul pentru a face rost de ei, te mai gandesti si la conditiile de creditare, si la costuri si la implicatiile financiare pe termen lung.

Sunt multe banci care ofera credite de nevoi personale, unele in conditii foarte lejere, atractive pentru clienti, insa, atunci cand accesezi un imprumut trebuie sa te uiti si la dobanda nu doar la conditiile de eligibilitate.

Pentru ca, detaliile creditelor nebancare le-am despicat ori de cate ori am avut ocazia, ne-am gandit sa va prezentam si ofertele bancilor.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Evident, trebuie sa retineti ca datele pe care vi le prezentam sunt valabile in momentul in care am realizat informarea, aceste oferte este posibil sa se modifice in timp, deci, trebuie sa faceti singuri analize si verificari asupra dobanzilor, atunci cand doriti sa apelati la o banca.

Noi va spunem ca sunt doua lucruri pe care trebuie sa le urmariti atunci cand accesati un credit: conditii de eligibilitate si costurile. Costurile trebuie sa le verificati prin prisma DAE-ului, adica dobanda anuala efectica, cea care inglobeaza toate costurile respectivului imprumut. Nu trebuie sa va bucurati ca gasiti o banca un produs cu o dobanda fixa in valoare de 2%, daca pe langa aceasta dobanda fixa vi se mai impun nu stiu cate comisioane si costuri colaterale, care in final conduc la o dobanda anuala efectiva de 25%. Verificati intai dobanda anuala efectiva, si apoi incercati sa vedeti din ce este alcatuita.

Daca va intrebati care sunt cele mai avantajoase credite bancare de nevoi personale, noi ne-am interesat pentru dumneavoastra si iata ce-am aflat:

1. Cea mai mica dobanda anuala efectiva o gasim la Milennium Bank - 9,19%;
2. Urmeaza Banca Romaneasca cu o DAE de 9,23%;
3. Cu o dobanda de 9,42% vine Garanti Bank;
4. Lista continua cu Volksbank - DAE de 9,84%;
5. Banca Transilvania practica o dobanda anuala efectiva de 10,11%;
6. Urmeaza Credit Gricole cu o DAE de 10,29%;
7. Pe locul 7 se claseaza BRD cu o dobanda anuala efectiva de 10,31%;
8. Cu o dobanda de 10,45% gasim pe locul 8 Piraeus Bank;
9. Pe locul 9 la ceva distanta de locul anterior se plaseaza CEC Bank, cu o dobanda anuala efectiva de 10,31%;
10. Top 10 al celor mai ieftine credite bancare de nevoi personale din piata se incheie cu creditul avantajos de la Banca Carpatica, cu o DAE de 11,35%.

De asemenea, retineti un amanunt important, in aceasta perioada, majoritatea bancilor mai scad din dobanda pentru cei ce-si incaseaza salariul prin respectiva banca la care apeleaza pentru un credit. Deci, puteti sa profitati, fie imprumutandu-va direct la banca la care primiti deja salariu, ori va puteti deschide un cont la banca la care considerati ca are cel mai bun produs si sa va mutati acolo contul de salariu ori de alte venituri de care dispuneti.
Custom Search