Pagini

vineri, 13 martie 2015

Ce trebuie sa stii daca vrei sa te imprumuti la Provident?

Caracteristicile creditelor de la Provident si informatii suplimentare legate de conditiile de accesare


Despre un imprumut Provident, va putem spune ca este printre cele mai la indemana cai de a face rost de bani urgent.

Cand situatia se impune, poti apela la creditele urgente, cu conditia sa-ti evaluezi situatia financiara, astfel incat sa poti sa faci fata ratelor ulterioare, aferente imprumutului pe care l-ai contractat.

Provident este una din societatile nebancare mari din ROmania si chiar daca nu e ea cea mai mare, sigur este cea mai vizibila in piata, prin prisma campaniilor publicitare desfasurate.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Din experienta va pot spune ca oamenii se gandesc la Provident cand au un necaz. Chiar daca suna lugubru, Provident chiar ajuta oamenii aflati in situatii dificile, cum ar fi de exemplu o inmormantare ori o imbolnavire. N-am cunoscut prea multi clienti Provident, insa, doua cazuri imi sunt familiare. O vecina careia i-a murit mama si avand nevoie de bani a apelat la cei de la Provident pentru a face rost de banii de inmormantare, iar al doilea caz este al unei colege de serviciu care avea nevoie de bani pentru un divort unde i se cerusera nu stiu ce taxe notariale, care de asemenea a apelat la cei de la Provident pentru a face rost de bani.

Acestea sunt informatiile directe pe care eu le am despre oameni care au fost ajutati de cei de la Provident in momente dificile.

Acum sa revenim la ceea ce ne intereseaza, si anme, sa vedem care sunt ocnditiile de creditare la Provident.

Pentru a solicita un imprumut de la Provident, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

- sa aveti 18 ani
- sa sa fi cetatean roman domiciliat intr-unul din orase
- sa ai un venit stabil
- sa ai un cont bancar la una din bancile comerciale din ROmania (iti va fi necesar pentru a primii banii imprumutati); daca solicitati imprumutul la domiciliu, nu mai este nevoie de cont bancar;
- venitul minim solicitat pentru o persoana este de 300 de lei, iar pentru o familie 540 lei.

Acte necesare:

- buletinul de identitate
- o dovada de venit (fluturas de salariu sau cupon de pensie.

Pentru a afla exact ce rate saptamanale veti avea de plata pentru suma de care aveti nevoie, puteti sa apelati la simulatorul de credit de pe platforma Provident.

Iata mai jos si simularile realizate de noi:



Valoare imprumut
Nr de saptamani
Rata saptamanala
Costul total al imprumutului (imprumut + dobanda)
500 lei
40 saptamani
16,36 lei
654,3 lei
1000 lei
44 saptamani
30,36 lei
1.335,58 lei
2000 lei
54 saptamani
51,54 lei
2.782,82 lei
3000 lei
58 saptamani
73,32 lei
4.252,10 lei
5000 lei
68 saptamani
109,08 lei
7.417,17 lei


Va mai spunem ca imprumutul Provident este unul transparent, dupa parerea noastra, avand toate costurile la vedere. Simulatorul de credite iti spune exact care sunt costurile unui imprumut, alte comisioane nemaiexistand in plus. Singurul serviciu ce se mai plateste este cel de gestionare la domiciliu a creditului. Despre serviciul de creditare la domiciliu gasesti conditiile la vedere, pe site-ul societatii. Dupa ce ai trecut prin calculele rezultate prin simulatorul de credit, si apesi butonul "Alege", iti va aparea o fereastra unde vei fi intrebat daca doresti si serviciul de gestionare la domiciliu al creidtului. In aceasta fereastra ti se dau si costurile acestui serviciu, in acord cu sauma de bani pe care doresti sa o imprumuti. Urmarea este sa alegi sau nu acest serviciu optional. In rest, noi nu stim de alte costuri.

In opinia noastra, seriviciile oferite de Provident sunt transparente, costul unui imprumut fiind foarte clar exemplificat, chiar si pentru cei mai putin experimentati.
Custom Search