Pagini

vineri, 3 aprilie 2015

Credit nebancar cu 3 rate cadou la Cetelem

Dobanda anuala efectiva de 9,8% la creditul nebancar online de la Cetelem

Prin internet poti obtine si credite nebancare ieftine, un exemplu edificator in acest sens fiind oferta Cetelem de creditare online.

Pe langa dobanda anuala efectiva mica (la propriu mai mica decat dobanda creditelor de nevoi personale bancare), de doar 9,8%, oferta celor de la Cetelem mai adauga si 3 rate cadou.

Accesabil online, creditul nebancar de la Cetelem iti ofera posibilitatea sa primesti un raspuns instant la solicitare.

Pentru o suma imprumutata de 10.000 de lei, considerand o dobanda anuala efectiva de 9,8%, si o rata lunara de 542,10 lei, valoarea totala pe care o ai de rambursat ajunge la 10.842 lei, adica cu 842 lei peste suma imprumutata. Pentru 20 de luni, cat dureaza acest imprumut, inseamna o suma mica pentru un produs financiar nebancar rapid. Nu trebuie sa va ofer neaparat o comparatie, pentru a va convinge ca discutam in acest caz de un credit ieftine, pentru ca, sunt convins ca stiti foarte bine cam cat platesti in mod obisnuit pentru un astfel de produs financiar.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Pentru a lua o suma mai mare de bani, poti sa apelezi la creditele de nevoi personale cu ipoteca.

Pentru a contracta un imprumut de la Cetelem, trebuie sa fiti salariati pe perioada determina mai mare de 6 luni ori pe perioada nedeterminata, pensionari ori sa practicati o profesie liberala (PFA). Vechimea solicitata la locul de munca este de 3 luni, iar varsta trebuie sa fie intre 18 si 70 de ani.

Cetelem ia in considerare si restantierii, adica cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici, insa, analizeaza dosarul tau in functie de natura intarzierilor raportate de banca.

Un credit de la Cetelem se acorda in baza urmatoarelor documente:

- Cerere de acordare aunui produs financiar - formular tip.
- Copie dupa actul de identitate
- Documente doveditoare ale venitului :
- Pentru angajati : Adeverinta de venit- formular tip / Fluturas de salariu
- Pentru pensionari: Cupon de pensie in original
- Pentru PFA: Documentatie specifica PFA
- Document care să ateste domiciliul
- Fisa fiscala

Un credit nebancar Cetelem poate fi accesat online sau prin telefon. Accesarea prin telefon, n-ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute, ca de altfel si completarea formularului online.

Pentru acest sezon, Cetelem iti ofera posibilitatea de a realiza o pre-aprobare telefonica, in conditii avantajoase.

Avand rate fixe pe toata durata, costuri la vedere, fara suprize neplacute, dobanda mica (cea mai mica, din ce stim noi, in sectorul nebancar), creditul nebancar Cetelem poate fi o solutie optima de echilibrare pe termen scurt si mediu a bugetului tau.

Cu oferta de 3 rate de vacanta, poti beneficia acum de o perioada de respiro, foarte utila in perioadele aglomerate, in perioadele in care faci o achizitie mai mari si nu reusesti sa-ti revi financiar.
Custom Search