Pagini

marți, 14 aprilie 2015

Imprumuturi online cu buletinul in 2015

Pentru o fluidizare a cererii de imprumuturi online, perimisivitatea IFN-urilor atinge minime istorice


Se pare ca anul 2015 aduce romanilor o sursa proaspata si lejera de imprumuturi accesabile online, fara dovezi de venit, doar pe baza buletinului de identitate si a unui extras de cont.

Dovada vie a acestor imprumuturi online o constitutie societatile nebancare ce acorda astfel de produse financiare cu dobanda calculabila la zi, in general de 1-2% pe zi.

Categoria careia i se integreaza astfel de produse financiare este cea a creditelor de nevoi personale pe care IFN-urile au preluat-o si transformat-o, dupa nevoile clientilor, in diverse forme permisive de imprumuturi rapide: pana la salariu, online, la domiciliu, etc.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Imprumuturi online cu buletinul in 2015 acorda cateva din societatile nebancare prezente activ in piata.

Iata cateva exemple clare:

1. Viva Credit - societate ce detine marca inregistrata pe produsul - credit pana la salariu, fapt ce-i confera un avantaj aparte in piata. Viva Credit acorda imprumuturi rapide online doar cu buletinul, avand in vedere ca la solicitare ti se solicita doar acest act de identitate si un extras de cont de o banca comerciala, unde sa ti se trimita banii pe care i-ai accesat. Pentru ca nu dorim sa va inducem in eroare, la capitolul documentelor necesare, cei de la Viva ne transmite ca, desi se solicita pentru acordare doar buletinul de identitate, totusi, se mai pot solicita "la cerere, alte documente care pot dovedi bonitatea ta". Asadar, trebuie sa aflati pe propria piele, cum s-ar zice, daca acest IFN chiar acorda credite cu buletinul.

2. iCredit - societate ce are in portofoliul un credit rapid de nevoi personale accesabil in 24 de ore pe baza a doua documente: buletinul si o adeverinta de venit in original. Pentru ca piata o cere, iCredit si-a fluidizat destul de mult oferta de imprumuturi rapide, accesarea online facand din produsul lor de baza unul pentru situatii de urgenta, prin prisma intervalului scurt in care poti obtine o finantare.

3. IFN Extra Financare prin creditul extra simplu va ofera stansa accesarii unei sume reduse de bani intr-un timp scurt. Daca nu ai nevoie de o suma mai mare de 2000 de lei, poti apela la Extra Simplu, pentru ca aceste imprumuturi online sunt accesabile doar pe baza unei copii dupa buletin si un extras de cont. Doar in cazuri exceptionale, IFN Extra Financare mai solicita si alte documente edificatoare.

4. Simplu Credit - prin al lor propriu credit pana la salariu ori pensie, acorda sume de bani cuprinse intre 330 si 880 de lei, doar pe baza unei copii dupa buletin si a unui extras de cont pe ultimele 3 luni. In acest caz insa trebuie sa va dati acordul de consultate pentru Biroul de Credit si sa faceti si o cerere de verificare a eligibilitatii. Asadar, indirect, Simplu Credit, ne transmite ca nu crediteaza restantierii, cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici
Custom Search