Pagini

vineri, 26 iunie 2015

Imprumuturi rapide online pe termen scurt

Avantajele si dezavantajele acestor imprumuturi rapide online pe termen scurt


Piata financiara din Romania se imbogateste in ultima vreme cu societati nebancare ce acorda imprumuturi rapide pe termen scurt. In fapt, discutam de microcreditare, iar accesarea online a acestor imprumuturi reprezinta un bonus cu priza la clienti, pentru ca este o accesare facila, la indemana.

Asadar, imprumuturi rapide online pe termen scurt acorda multe dintre IFN-urile noi intrate in piata in ultima vreme.

Spre exemplu, o noua aparitie in piata nebancara este Mozipo, o combatanta pe piata creditelor rapide, cu experienta semnificativa pe pietele europene.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]IFN-ul Mozipo isi are sediul in Bucuresti, pe strada Baratiei, nr. 13, iar oferta lor consta in imprumuturi rapide cuantificate in sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, acordate pe termen scurt, de una, doua sau trei luni.

Acordarea se face rapid, accesarea se face online, iar pentru a fi acceptat, trebuie sa te deplasezi la sediul societatii cu un buletin si cu un cont bancar, iar daca totul este in regula, de acolo poti pleca cu banii doriti in 10-15 minute.

Asadar, in 15 minute poti obtine suma de bani dorita de la Mozipo, fara mari batai de cap, tot ce trebuie sa faci este sa ajungi la biroul din str. Baratiei a Mozipo cu un buletin si un cont bancar valid.

Se pare ca de la a doua colaborare, nu mai este nevoie de deplasarea la sediul companiei, poti sa accesezi asadar imprumuturi rapide online pe termen scurt. In acest caz, timpul petrecut in fata calculatorului pentru compeltarea formularul online nu poate fi mai mare de 5-10 minute, fapt ce-ti poate aduce banii in cont in regim de extrema urgenta.

Partile avanajoase ale acesotor imprumuturi rapide online de la Mozipo sunt reflectate in programul inedit de gestionare a imprumuturilor. Acest program permite clientilor sa-si gestioneze singuri contractele. Astfel, clientii pot modifica cand vor termenii acestuia, pot prelungi trmenul de credit, pot schimba numarul de depuneri, poti accesa un imprumut aditional, pogti imprumuta inainte de termen, etc.

Avand o experienta semnificativa pe pietele europene, Mozipo se numara printre institutiile financiare nebancare ce acorda credite online si prin SMS. Procedurile lor de acordare sunt clar, astfel ca accesul clientilor la creditele online este ultra-rapid, simplu si la indemana.

Creditele rapide sunt produse financiare cu tinta directa catre clientii ce au nevoie de bani ca ultima solutie, avand in vedere costurile ridicate, deci, o forma de imprumut pe termen scurt. Aceste credite rapide nu pot fi considerate o solutie de finantare pe termen lung, ori pentru satisfacerea unor placeri (mofturi) personale.

Dezavantajul major al creditelor rapide este reflectat de dobanda. Dobanda este mare, iar daca ai de gand sa faci o reesalonare continua, te vei ingloda in datorii si-ti vei afecta siguranta financiara.

Evident, poti evita accesarea unor credite rapide, apeland la variantele "sociale", adica te poti imprumuta pe la prieteni, rude, apropiati. Daca totusi te gasesti intr-o situatie disperata, poti apela la creditele rapide, pentru ca variantele alternative, cum sunt camatarii ori alte persoane neautorizate, reprezinta solutii periculoase
Custom Search