Pagini

vineri, 24 iulie 2015

Bani rapid in 24 de ore de la Zaplo

Zaplo IFN acorda credite rapide in maxim 24 de ore de la solicitare


O societatile nebancara relativ noua pe piata romaneasca acorda credite rapide nebancare in regim de urgenta. Astfel, poti obtine sumele dorite de bani in maxim 24 de ore de la accesarea creditului.

Zaplo isi are sediul in Bucuresti si funtioneaza ca o Institutie Financiara Nebancara, inregistrata in registrul comertului si in registrul general al BNR.

Dobanda practicata de Zaplo este una caracteristica societatilor nebancare ce acorda microcredite. Astfel, pentru primul imprumut, obtii un DAE 0, iar pentru un al doilea imprumut DAE variaza, in functie de valoarea creditului solicitat si de perioada pe care-l contractezi.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]Cum obtii un credit de la Zaplo?

- in primul rand trebuie sa ai o legatura stabila la internet pentru a completa niste formulare online, deci pentru a solicita efectiv imprumutul dorit;

- in al doilea rand, trebuie sa te inregistrezi;

- in al treilea rand trebuie sa alegi modul in care doresti sa primesti banii: fie prin transfer bancar, fie plata in numerar.

Clientul, odata ce-si creaza un cont pe platforma online a societatii, primeste datele de identificare pe o adresa de email specificata. Apoi, completeaza cererea de credit online, prin alegerea sumei dorite si a perioadei dorite. In continuare trebuie sa urmaresti pas cu pas instructiunile clare puse la dispozitie de Zaplo, pentru completarea cererii de imprumut.

Daca nu te descurci online, poti oricand suna si colicita prin telefon (nr, telefon Zaplo - 031 229 51 11) un imprumut rapid. Banii ii primesti in contul tau bancar, foarte simplu si rapid.

Pentru a solicita primul tau imprumut rapid de la Zaplo, ai nevoie de buletin pentru a te identifica, ori de pasaport. Daca vrei sa pimesti banii in contul tau bancar, trebuie sa trimiti si o copie scanata dupa extrasul de cont alaturi de copia dupa buletin.

Daca creditul ti-a fost aprobat, banii ii primesti aproape automat in contul tau bancar. Deci, intervalul de accesare a sumei de bani dorite nu depaseste 24 de ore, cu exceptia orelor din afara programului de lucru. Programul dupa care functioneaza Zaplo este Luni – Vineri, 09:00 – 20:00.

Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 1500 de lei, iar cea minima de 150 lei. Perioada pentru care poti accesa un astfel de credit rapid variaza intre 5 si 30 de zile.

Avantajele creditului rapid nebancar de la Zaplo:

- transferarea banilor se face fara comisioane
- procesul de creditare se realizeaza rapid, sigur, fara batai de cap;
- conditiile contractuale sunt clar explicate si transparente
- nu este nevoie de garantii
- exista foarte multi clienti multumiti de serviciile Zaplo in lumea intreaga.

Pentru a accesa un imprumut de la Zaplo, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 19 si 75 de ani.

Trebuie sa mai stiti ca Zaplo, face parte dintre-un mare grup financiar 4finance Group, grup ce activeaza in multe tari europene: Letonia, Lituania, Finlanda, Suedia, Danemarca, Rusia, Spania, Georgia, Estonia, Cehia si Bulgeria.

In cazul in care solicitati un imprumut de la Zaplo, insa, nu-l puteti rambursa la data scadenta prevazuta in contractul de credit, veti plai o dobanda penalizatoare de 1,25% pentru fiecare zi de intarziere. Daca totusi, iei legatura cu Zaplo, inainte de expriarea termenului contractual, poti prelungi perioada contractului pe 7, pe 14 sau chiar pe 30 de zile calendaristice.
Custom Search