Pagini

sâmbătă, 1 august 2015

Noi oferte de credite pentru restantieri

Multi dintre dumneavoastra isi pun intrebarea daca pot lua un credit fiind inscrisi in Biroul de Credit cu restante


Pentru ca primim in fiecare zi intrebari de felul "Pot sa accesez un credit daca sunt inscris in Biroul de Credit cu restante?", ne-am gandit sa va mai actualizam ofertele noi ale Institutiilor Financiare Nebancare.

De ce sa actualizam? Pentru ca, ofertele de credite nebancare se actualizeaza pe zi ce trece, in piata apar institutii noi, se mai modifica conditiile de eligibilitate, apar noi conditii, dispar altele, etc.

Daca nu stiati, chiar si bancile au tendinta de a simplifica oferta de creditare si procesul in sine. Spre exemplu, ultima nouatate in domeniul bancar vine de la acordarea de credite fara adeverinta de venit. Chiar daca suna bine la prima vedere, trebuie sa stiti ca aceste oferte nu sunt chiar fara adeverinta de venit, pentru ca, trebuie sa inchei cu banca un acord de consultare la ANAF. Asadar, banca va sti care sunt veniturile tale si mai ales, ce datorii ai, daca ai

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]In fine, revenind la oile noastre, adica la creditele nebancare, aici lucrurile sunt mai simple, pentru ca, multe dintre societatile noi aparute in piata sunt orientate catre acordarea de credite rApide facile, majoritatea netinand cont de statutul de restantier.

Deci, la intrebarea daca mai poti lua un credit fiind restantier si inscris in Biroul de Credit, va raspundem printr-o exemplificare clara a catorva dintre cele mai cunoscute IFN-uri care se aliniaza acestei oferte pentru restantieri:

- Credius, ofera credite de pana la 10.000 de lei, pe perioade de maxim 5 ani, chiar si fara adverinta de venit. Asadar, pentru o nevoie urgenta, poti sa apelezi la ei, cu un buletin si o cerere de creditare ce poate fi completata si online. Daca  nu detii adeverinta de venit, vei plati o dobanda de 17% pe an, iar daca ai o adeverinta de venit, dobanda scade la 7%. Despre Biroul de Credit putem spune ca deja nu mai este un impediment, daca indeplinesti celelalte conditii de eligibilitate legate de varsta si de vneitul minim lunar care-ti permite rambursarea la timp a imprumutului.

- Viva Credit este o societate nebancara ce acorda credite pana la salariu. Chiar de pe pagina de garda a osicetatii ni se spune clar ca sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ, adica sunt acceptati si restantierii inscrisi in Biroul de Credit. De la Viva poti imprumuta sume mici de pana la 1000 de lei, pe perioade de maxim 35 de zile.

- CreditFix este un IFN nou aparut in Romania cu o oferta de asemenea si pentru restantieri. Aceasta societate nebancara acorda credite doar cu buletinul persoanele cu varste de peste 18 ani. Pentru a accesa un imprumut la CreditFix trebuie sa ai un act de identitate si un extras de cont.

- Fast Finance cu al lor credit fulger, un credit destinat chiar si restantierilor, adica persoane cu un istoric negativ raportate la Biroul de Credit. Acest credit este usor de obtinut, fiind dedicat persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani, ce au nevoie de sume de bani maxime de 3000 de lei. Sunt acceptate venituri din salarii si pensii, venituri peramente.

Iata ca la intrebarea "mai pot sa accesez un imprumut, daca sunt restantier si inscris in Biroul de Credit?" isi gaseste raspunsul in cateva exemple clare de institutii financiare nebancare ce acorda credite rapide. Evident, mai sunt si ale IFN-uri ce se inscriu in acordarea de credite catre restantieri, insa, noi le-am ales pe cele mai populare la momentul publicarii articolului.

Trebuie sa retineti totusi ca fiecare din exemplele enumerate mai sus ne indeamna la o creditare responsabila, amintindu-ne ca un credit urgent nebancar se acceseaza doar in situatiile de maxima necesitate. Asadar, nu trebuie sa abuzam de accesarea de credite rapide pentru diverse placeri, pentru ca, ne vom indatora excesiv si ne vom zdruncina bugetul pe perioade lungi de timp.
Custom Search