Pagini

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Ati auzit de noul imprumut Provident?

Provident a lansat un nou produs de creditare: imprumutul extra scurt.


Daca n-ati auzit de noul imprumut Provident, noi va informam ca merita sa aflati toate amanuntele.

Dupa parerea mea, creditele rapide nu sunt niste imprumuturi neaparat prietenoase, din cauza dobanzilor mari. Si totusi, cand vine vorba de a alege un imprumut urgent, va spun ca cel oferit de Provident este cu mult mai avantajos decat alte credite rapide de gen. Avantajul principal deriva din costuri, dobanzile practicate de Provident fiind cu mult mai mici decat media dobanzilor din piata pe acest segment al imprumuturilor rapide. Spre exemplu, pentru un credit pe termen scurt, dobanzile anuale efective se invart in jurul 2000-3000%, pe cand pentru un imprumut extra scurt de la Provident, dobanda anuala efectiva nu depaseste 622%. Asadar, un cost mult mai mic, fapt ce merita atentia celor ce au nevoie urgenta de bani si se gandesc sa apeleze la un imprumut rapid.

1) Imprumut rapid doar cu buletinul Mindi

[Completeaza formular]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]In fine, acum ca ne-am lamurit care este avantajul principal al acestui imprumut Provident, haideti sa vedem care sunt caracteristicile imprumutului extra scurt de la Provident - noul lor produs financiar lansat de curand pe piata.

Gasiti pe site-ul nosteu Credite IFN mai multe informatii despre creditele nebancare.

Conform informatiilor oferite de Provident, acest nou imprumut este unul usor de luat si rapid de achitat, menit sa te ajute in situatii dificile cand ai o cheltuiala venita pe nepregatite. Avand la dispozitie acest nou imprumut de la Provident, obtinut rapid, poti sa-ti rezolvi problemele financiare pe termen scurt, netrebuind sa platesti o lunga perioada de timp costurile acestui credit.

Variantele imprumutului extra scurt:


- 600 de lei pentru o perioada de 12 saptamani: plata ratelor se face saptamanal; valoarea totala de plata pentru acest imprumut ajunge la 828,08 lei, cu gestionarea la domiciliu a creditului, iar daca nu alegi acest serviciu, totalul de plata este de 761,12 lei. Dobanda anuala efectiva pentru acest imprumut este de 621,88%.
- 800 de lei, pe o perioada de 14 saptamani, plata efectuandu-se saptamanl. Pentru acest imprumut, totalul de plata cu serviciul de gestionare la domiciliu  este de 1.137,08 lei, iar daca nu alegi acest serviciu, costul total este de 1.032,92 lei. Dobanda anuala efectiva pentru acest credit este de 543,28%.

Actele necesare pentru un imprumut Provident sunt: actul de identitate si un act doveditor al veniturilor tale. Acest produs financiar nu necesita garantii, nici giranti, iar daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, primesti banii urgent in 48 de ore chiar la tine acasa.
Custom Search